אנסלאדה נומרו אונו
אנסלאדה נומרו אונו עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 272 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. אם יש לכם סירופ אגבה, שעועית, ג'לפנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וטבעוני דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני די טוב של 77%. מתכונים דומים: אנסלאדה דה פסטה, אנסלאדה דה נופאלס, ו אנסלאדה דה נוצ'בואנה.
הוראות
מקציפים יחד את הטקילה, האגבה, הכמון, מיץ הליים ושמן הזית. מתבלים במלח ופלפל.
לאנסלדה: מקלפים וחותכים את הג 'יקמה לפרוסות ג' וליאן. פתח את השעועית השחורה ושטוף קלות מתחת למים זורמים קרים כדי להסיר חלק מהעמילן העודף. פורסים את הבצל הירוק ופורסים דק את הג ' לפנו לסיבובים דקים מנייר (מסירים את הזרעים לקבלת פחות חום).
שלבו הכל יחד יחד עם התירס והפלפלים בקערה גדולה וערבבו היטב. מתלבשים עם הוויניגרט ומעליהם זילוף של הכוסברה ואבקת הצ ' ילי.