אנצ'ילדות חזיר גבינה
אנצ'ילדות חזיר גבינה דורשות כשעתיים ו-40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 668 קלוריות , 51 גרם חלבון ו -32 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 36% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 42 אוכלים וטבחים אוהבים את המתכון הזה. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש שמנת, בדל חזיר, טורטיות קמח וכוסברה. זהו מתכון במחיר סביר לחובבי האוכל המקסיקני. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 83% , וזה יוצא מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: צ'יזי ירוק צ'ילה חזיר אנצ'ילדות , אנצ'ילדות גבינות ואנצ'ילדות גבינות .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל-325 מעלות F.
מערבבים את אבקת הצ'ילי, המלח, האורגנו והפלפל יחד בקערה קטנה.
מפזרים את קוביות החזיר עם תערובת התבלינים ומכניסים לתנור הולנדי גדול.
מוסיפים 1 כוס סלסה ורדה, מרק עוף, שום ובצל. מערבבים יחד עם כף עץ.
שמים את הסיר על אש גבוהה ומביאים את התערובת לרתיחה.
מעבירים לתנור ומבשלים, מכוסה, עד שהחזיר רך ונקרע בקלות, כשעה ו-45 דקות. לאחר ביצוע, גרוס את בשר החזיר בתנור ההולנדי עם זוג מלקחיים או 2 מזלגות.
הפעל את התנור ל-350 מעלות F.
מערבבים את 2 הכוסות הנותרות סלסה ורדה ושמנת חמוצה בקערה רחבה ובינונית.
מורחים כ-1/2 כוס מהתערובת על תחתית תבנית מלבנית גדולה.
עוטפים את הטורטיות במגבת נייר לחה ומכניסים למיקרוגל 40 שניות.
הניחו את הטורטיות החמות על קרש החיתוך שלכם. טובלים בתערובת השמנת החמוצה-סלסה וממלאים באופן שווה בתערובת החזיר המגוררת ומפזרים את הגבינה.
מגלגלים את האנצ'ילדה ומניחים עם צד התפר כלפי מטה בתבנית האפייה.
יוצקים את הרוטב הנותר מעל ומעליו את שאר הגבינה.
מקשטים בענפי כוסברה, אם משתמשים.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא גם זיווג בטוח. אתה יכול לנסות את Marcassin Marcassin Vineyard Pinot Noir. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-315 דולר לבקבוק.
![מרקסין מרקסין ויניארד פינו נואר]()
מרקסין מרקסין ויניארד פינו נואר