קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות33
מגזין

אנצ'ילדו לובסטר וסרטן אבן

אנצ'ילדו לובסטר וסרטן אבן
לובסטר וסרטן אבן אנצ'ילדו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 471 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי זנבות לובסטר, פפריקה, פירה עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: רטבי טבילת סרטנים אבן, סרטן אבן עם רוטב חרדל, ו ביצה חקלאית באי שון מפונקת עם סרטן אבן.

הוראות

1
מניחים לובסטר מופשר ומיץ ליים טרי בקערה בינונית; לזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
בואו לעמוד 15 דקות, זורק לובסטר מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
3
מחממים שמן זית בסיר גדול כבד על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
הוסף חתיכות לובסטר וכל מיצים שהצטברו. מוקפץ עד קליפות לובסטר להפוך כתום בהיר, על 4 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להחזיר לובסטר לאותה קערה. להפחית חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים בצל קצוץ ופלפל קצוץ לסיר; מטגנים עד רך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
הוסף שיני שום קצוצות, פטרוזיליה טרייה, ופפריקה ו sauté 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מפאלדי טרי אם אפשרמפאלדי טרי אם אפשר
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
7
מוסיפים עגבניות חתוכות לקוביות ופרה עגבניות. מבשלים עד מיצים להתעבות, ערבוב לעתים קרובות, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
8
מוסיפים מיץ צדפות, שרי יבש ועלה דפנה. מתבלים לפי הטעם במלח.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
שרי יבששרי יבש
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
להוסיף פלפל קאיין. מביאים תערובת לרתיחה, ולאחר מכן מוסיפים טפרי סרטן אבן וסרטנים שמורים עם כל מיצים שנצברו. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד בשר לובסטר מבושל דרך ומכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צבתות סרטןצבתות סרטן

יין מומלץ: שבלי, שרדונה

שאבלי ושרדונה הם הבחירה הראשונה שלי ללובסטר. שאבלי מושלם עם לובסטר, אבל שרדון מאזורים אחרים חייב להכות את המקום מדי. אתה יכול לנסות סמואל Billaud Chablis Premier Cru Les Vailles Vieilles Vignes. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -32 דולר לבקבוק.
Samuel Billaud Chablis Premier Cru Les Vaillons Vieilles Vignes
Samuel Billaud Chablis Premier Cru Les Vaillons Vieilles Vignes
אשכולית ורודה על האף. התקדמות מורכבת של החיך, החל בטעמים באמצע החיך של עשב, אבנים רטובות, וסיד עם מינרליות וגימור יבש.