אנצ'ילדות בקר עם רוטב אדום חריף הוא מתכון מקסיקני המגיש 4. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 806 קלוריות, 45 גרם חלבון, ו 48 גרם שומן. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, ונעשה בסביבות 2 שעות ו 35 דקות. אם יש לכם מרק בקר, טורטיות קמח, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. עם כפית ציון 82%, המנה הזו נהדרת. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון אנצ'ילדות בקר וגבינה עם רוטב אדום ביתי, אנצ'ילדות אדומות עם בשר בקר, ו אנצ'ילדות בקר חריפות.
הוראות
1
להכנת הרוטב האדום החריף, מחממים את שמן הזית בסיר גדול על אש בינונית, ומבשלים ומערבבים 1/2 כוס בצל עד שהבצל מתרכך, 3 עד 4 דקות. מערבבים פנימה 4 כפיות שום, ומבשלים ומערבבים עד שהם ריחניים, עוד 3 עד 5 דקות, מתבוננים בזהירות כדי להימנע משריפת השום. מערבבים פנימה את האורגנו, 3 1/2 כפיות אבקת צ ' ילי, בזיליקום, מלח ופלפל שחור, 1 כפית כמון, הכוסברה המיובשת, סלסה, רוטב עגבניות, רסק עגבניות ומרק עוף עד שהרוטב מתאחד בצורה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
כוסברה מיובשת
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עצם הודו וצוואר הודו
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 בצל אדום, קוביות קטנות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
טורטיות קמח טריות, להגשה
Dientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מביאים את הרוטב לרתיחה, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים כ -30 דקות, תוך ערבוב לעיתים קרובות, עד שהטעמים מתערבבים והרוטב מסמיך מעט.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
3
בזמן שהרוטב האדום החריף רותח, מבשלים ומערבבים את הבקר הטחון במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה עד שהבשר משחים באופן אחיד. שוברים את הבשר לפירורים בזמן שהוא מתבשל, ומסננים עודפי שומן.
מערבבים פנימה 3/4 כוס בצל, 1 כף שום, 1/2 כפית אבקת צ ' ילי ו -1 / 2 כפית כמון לבשר, ומבשלים ומערבבים עד שהבצל מתרכך ותערובת הבשר ריחנית עם תבלינים, 5 עד 10 דקות נוספות. מערבבים פנימה את רוטב האנצ ' ילדה ומרק הבקר; מבשלים עוד 5 דקות. מערבבים פנימה 1/2 כוס תערובת גבינה מקסיקנית, ומאפשרים לגבינה להימס לרוטב הבשר. מנמיכים את האש לנמוכה, ומבשלים את רוטב הבשר למשך 30 דקות נוספות להסמכה.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מרססים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' עם תרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
6
מרססים את שני צידי כל טורטיה בתרסיס בישול, עורמים את הטורטיות עם פיסת נייר אלומיניום בין כל טורטיה ועוטפים את הערימה בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
7
מכניסים את הטורטיות לתנור שחומם מראש לחימום, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
8
מורחים כ-1/2 כוס מהרוטב האדום החריף על תחתית תבנית האפייה המוכנה. ממלאים כל טורטיה ברוטב הבשר, שומרים כ-1/2 כוס מרוטב הבשר; מגלגלים את הטורטיות לאנצ ' ילדות, ומסדרים בתבנית האפייה, תופרים את הצדדים כלפי מטה.
פינו נואר, ריזלינג ורוז פאסטל נוצץ הם בחירות נהדרות עבור אנצ ' ילדה. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז פאקסלי נוצץ הוא גם זיווג בטוח. טווח חוף קליסטה פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
רכס חוף קליסטה פינו נואר
קו החוף של קליסטה 2012 פינו נואר הוא אדום רובי עמוק בצבע עם ארומטים של דובדבנים יבשים, עלי ורדים, סגול ופולי קפה צלויים. ריבס, דובדבן ותווים של חמוציות זורמים דרך החיך לגימור מאוזן וארוך של פירות כהים מעורבים ותה שחור.