קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות60
מגזין

אנצ'ילדות בשר הולה

אנצ'ילדות בשר הולה
אם יש לך צ'אק, מלח כשר, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החומץ הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פקאן חומץ כקינוח. וזה נהדר. מתכונים דומים: אל תצעקי בחזרה., סלט סרטן Dungeness החוף המערבי ואספרגוס עם Lemony Holla, ו אנצ'ילדות בשר.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
לקצץ, לחתוך, לטפוח יבש מתבלים את הבשר עם מלח ופלפל. מעיל התחתון של תנור הולנדי גדול עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
4
מחממים את השמן, על אש בינונית, ומחממים את הבשר, בקבוצות, נזהרים לא להתקהל.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
מוסיפים 1 כף שמן, במידת הצורך, כדי לסיים את הבשר. כמו חומים בשר, להוסיף אותו לקערה ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיפים 1 כף שמן קנולה לסיר על אש בינונית ומוסיפים את הבצל; מבשלים 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מוסיפים את השום, מבשלים 1 דקה יותר, ואז מערבבים את המניה כדי deglaze את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים את הבשר המשחה, את החומץ ואת המים ומכסים בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
9
שים את הסיר בתנור ואחרי 45 דקות, לתת את הבשר מערבבים. מכסים ומבשלים במשך 2 שעות ו -15 דקות נוספות, תוך ערבוב כל 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10
הסר מהתנור ולתת מגניב במשך 20 עד 30 דקות. לגרוס עם מזלגות, שילוב בצל ושום.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
כאשר מוכן להרכיב, לשים 1/2 כוס רוטב אנצ ' ילדה בתחתית 13 על ידי 9 אינץ תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אנצ ' ילדהרוטב אנצ ' ילדה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
12
מחממים מחבת סאוט בינונית על אש בינונית גבוהה עם מספיק רוטב אנצ ' ילדה כדי לכסות את התחתית. טובלים את הטורטיות, 1 בכל פעם, לתוך הרוטב, ומבשלים עד במכרז, על 1 דקה כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אנצ ' ילדהרוטב אנצ ' ילדה
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
מערבבים את הגבינות בקערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
14
הסר את האנצ ' ילדות למשטח שטוח. ממלאים כל אחד עם קצת בשר מגורר וגבינה, (שומרים קצת גבינה לחלק העליון של תבנית האפייה).
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
15
רול ולסדר אותם, צד התפר למטה, בתבנית האפייה, אריזה האנצ ' ילדות בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
16
מוסיפים רוטב נוסף לבוא 1/3 את הצדדים של האנצ ' ילדה, ואז מפזרים קו של גבינה, לאורכו, במורד מרכז המחבת.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
17
מקשטים עם בצל ירוק וזיתים שחורים.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירס (ראה למטה)בלילת לחם תירס (ראה למטה)
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
18
אופים עד מבעבע, על 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
19
הסר מהתנור, תן לשבת במשך 5 דקות ולאחר מכן לשרת עם שמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
20
מוסיפים את המים הרותחים לקערה גדולה ומוסיפים את כל הצ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
21
תן תלול במים במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
22
מעבירים את הצ ' ילי והנוזל המציץ לבלנדר ומחית במשך 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
23
הסר מן הבלנדר ואת המתח באמצעות מסננת.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
24
מחממים את השמן בסיר כבד על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
25
מוסיף את הבצל ושום, לטגן עד רך. מערבבים את העגבניות חתוכות לקוביות, צ ' ילי מתוח, אורגנו, כמון, מלח, פלפל שחור וציפורן. מכסים, מנמיכים את החום ומבשלים במשך כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום

מרכיבים

2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמלאי בשר דל נתרןמלאי בשר דל נתרן170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/2 כוס תירס קפוא (מופשר)1/2 כוס תירס קפוא (מופשר)1אוראו ממולאים כפוליםנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן קנולה ועוד לטיגוןשמן קנולה ועוד לטיגון4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרצ'דר מגורדצ'דר מגורד85דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.תרמילי צ'ילה מיובשים מקליפורניהתרמילי צ'ילה מיובשים מקליפורניה2קילוגרםצ'אק, גזוז וחתוך לקוביות 2 אינץצ'אק, גזוז וחתוך לקוביות 2 אינץ166-inchs(6 אינץ') טורטיות תירס(6 אינץ') טורטיות תירס794דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עגבניות קצוצות פטיט, רצוי אש קלויהעגבניות קצוצות פטיט, רצוי אש קלויה8ציפורןשום, מקולף ומרוסקשום, מקולף ומרוסק4שיני שום, קצוץשיני שום, קצוץ1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל ירוק פרוסבצל ירוק פרוס1חתיכות טופי הית' ברציפורן טחוןציפורן טחון1אוראו ממולאים כפוליםכמון טחוןכמון טחון170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.מיובשים guajillo צ'ילה תרמיליםמיובשים guajillo צ'ילה תרמילים13 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1אוראו ממולאים כפוליםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1אוראו ממולאים כפוליםאורגנו מקסיקני מיובשאורגנו מקסיקני מיובש57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.תרמילי pasilla צ'ילה מיובשיםתרמילי pasilla צ'ילה מיובשים12 כפיות אבקת שוםפלפל שחור סדוק טריפלפל שחור סדוק טרי4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינה מגוררת פלפל ג'קגבינה מגוררת פלפל ג'ק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמנת חמוצה, לקישוטשמנת חמוצה, לקישוט1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמיםמים חמים9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים רותחיםמים רותחים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ לבןחומץ לבן1בצל צהוב, קלופים וקצוציםבצל צהוב, קלופים וקצוצים2בצלים צהובים, קלופים וחתוכים בסבבים 1 אינץבצלים צהובים, קלופים וחתוכים בסבבים 1 אינץ

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא דלואך נהר רוסי פינו נואר. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
דלואך נהר רוסי פינו נואר
דלואך נהר רוסי פינו נואר
צבע אדום יפה אודם בכוס, הנהר הרוסי 2018 פינו נואר נפתח עם ניחוחות פירות אדומים בהירים של תות ודובדבן. פטל, ריבס וטעמים שזיף כהה נפגשים עם מגע של תבלין וחומציות בהירה. זהו יין בעל גוף בינוני עם טאנינים מתונים וגימור מתמהמה