אנצ'ילדות בשר הולה
אם יש לך צ'אק, מלח כשר, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החומץ הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פקאן חומץ כקינוח. וזה נהדר. מתכונים דומים: אל תצעקי בחזרה., סלט סרטן Dungeness החוף המערבי ואספרגוס עם Lemony Holla, ו אנצ'ילדות בשר.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
לקצץ, לחתוך, לטפוח יבש מתבלים את הבשר עם מלח ופלפל. מעיל התחתון של תנור הולנדי גדול עם שמן.
מחממים את השמן, על אש בינונית, ומחממים את הבשר, בקבוצות, נזהרים לא להתקהל.
מוסיפים 1 כף שמן, במידת הצורך, כדי לסיים את הבשר. כמו חומים בשר, להוסיף אותו לקערה ולשמור חם.
מוסיפים 1 כף שמן קנולה לסיר על אש בינונית ומוסיפים את הבצל; מבשלים 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את השום, מבשלים 1 דקה יותר, ואז מערבבים את המניה כדי deglaze את המחבת.
מוסיפים את הבשר המשחה, את החומץ ואת המים ומכסים בחוזקה.
שים את הסיר בתנור ואחרי 45 דקות, לתת את הבשר מערבבים. מכסים ומבשלים במשך 2 שעות ו -15 דקות נוספות, תוך ערבוב כל 30 עד 45 דקות.
הסר מהתנור ולתת מגניב במשך 20 עד 30 דקות. לגרוס עם מזלגות, שילוב בצל ושום.
כאשר מוכן להרכיב, לשים 1/2 כוס רוטב אנצ ' ילדה בתחתית 13 על ידי 9 אינץ תבנית אפייה.
מחממים מחבת סאוט בינונית על אש בינונית גבוהה עם מספיק רוטב אנצ ' ילדה כדי לכסות את התחתית. טובלים את הטורטיות, 1 בכל פעם, לתוך הרוטב, ומבשלים עד במכרז, על 1 דקה כל אחד.
מערבבים את הגבינות בקערה בינונית.
הסר את האנצ ' ילדות למשטח שטוח. ממלאים כל אחד עם קצת בשר מגורר וגבינה, (שומרים קצת גבינה לחלק העליון של תבנית האפייה).
רול ולסדר אותם, צד התפר למטה, בתבנית האפייה, אריזה האנצ ' ילדות בחוזקה.
מוסיפים רוטב נוסף לבוא 1/3 את הצדדים של האנצ ' ילדה, ואז מפזרים קו של גבינה, לאורכו, במורד מרכז המחבת.
מקשטים עם בצל ירוק וזיתים שחורים.
אופים עד מבעבע, על 25 עד 30 דקות.
הסר מהתנור, תן לשבת במשך 5 דקות ולאחר מכן לשרת עם שמנת חמוצה.
מוסיפים את המים הרותחים לקערה גדולה ומוסיפים את כל הצ ' ילי.
מעבירים את הצ ' ילי והנוזל המציץ לבלנדר ומחית במשך 3 עד 4 דקות.
הסר מן הבלנדר ואת המתח באמצעות מסננת.
מחממים את השמן בסיר כבד על חום בינוני.
מוסיף את הבצל ושום, לטגן עד רך. מערבבים את העגבניות חתוכות לקוביות, צ ' ילי מתוח, אורגנו, כמון, מלח, פלפל שחור וציפורן. מכסים, מנמיכים את החום ומבשלים במשך כ 30 דקות.