מוסיפים את השומן או שמן צמחי למחבת גדולה להגדיר על חום בינוני גבוה. כאשר חם, להקציף בקמח עד שאין גושים. המשך ערבוב עם המקצף עד רביכה הוא חום בהיר, שלוש עד ארבע דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
2
מוסיפים את כל החומרים יבשים, מערבבים היטב, ולתת לבשל במשך דקה אחת.
3
יוצקים את מרק העוף ומערבבים עד שהתערובת חלקה. ברגע שזה מגיע לרתיחה, להפחית את החום נמוך כדי לשמור על רתיחה איטית. מבשלים עד עבה ועשיר, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
עבור אנצ ' ילדות גבינה: להתאים מתלה תנור למקום השלישי התחתון, ולחמם מראש את התנור ל 232°.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מוסיפים את השומן או שמן צמחי למחבת קטנה להגדיר על חום בינוני גבוה. כאשר כוכבי נפט כדי להבהב, להוסיף אחד טורטיות תירס. מבשלים עד נפוח משחימים קלות, על 30 שניות בסך הכל. תעבור חצי דרך עם זוג מלקחיים. כאשר נעשה זאת, להעביר את טורטייה כמה מגבות נייר. חזור על התהליך עם טורטיות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה תירס
זיתים, חתוכים לרבעים
קציצות עוף צמחוניות קפואות
שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשר
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
קח שני טורטיות, ולהוסיף 1/4 כוס גבינה ו 1 כף בצל קצוץ לכל אחד.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
7
מגלגלים אותם, ומניחים אותם, בצד התפר למטה, על צלחת חסינת תנור. למעלה עם 1/2 כוס רוטב צ ' ילי, ואחריו 1/4 כוס גבינה. חזור על התהליך עוד שלוש פעמים.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס שום קצוץ
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מעבירים את הצלחות לתנור ואופים עד שהרוטב מבעבע והגבינה נמסה לחלוטין, כ -10 דקות. בזהירות להסיר את הצלחות ומקשטים עם יותר של בצל קצוץ.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Deloach נהר רוסי פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.