אנצ'ילדות גבינה מקוריות עם רוטב צ' ילי
מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו אנצ'ילדות רוטב צ' ילי, צ'ילי וגבינה עוף Rellenos (חזה עוף ממולא – מקורי ), ו אנצ'ילדות צ'ילי וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים את השומן או שמן צמחי למחבת גדולה להגדיר על חום בינוני גבוה. כאשר חם, להקציף בקמח עד שאין גושים. המשך ערבוב עם המקצף עד רביכה הוא חום בהיר, שלוש עד ארבע דקות.
מוסיפים את כל החומרים יבשים, מערבבים היטב, ולתת לבשל במשך דקה אחת.
יוצקים את מרק העוף ומערבבים עד שהתערובת חלקה. ברגע שזה מגיע לרתיחה, להפחית את החום נמוך כדי לשמור על רתיחה איטית. מבשלים עד עבה ועשיר, כ -15 דקות.
עבור אנצ ' ילדות גבינה: להתאים מתלה תנור למקום השלישי התחתון, ולחמם מראש את התנור ל 232°.
מוסיפים את השומן או שמן צמחי למחבת קטנה להגדיר על חום בינוני גבוה. כאשר כוכבי נפט כדי להבהב, להוסיף אחד טורטיות תירס. מבשלים עד נפוח משחימים קלות, על 30 שניות בסך הכל. תעבור חצי דרך עם זוג מלקחיים. כאשר נעשה זאת, להעביר את טורטייה כמה מגבות נייר. חזור על התהליך עם טורטיות שנותרו.
קח שני טורטיות, ולהוסיף 1/4 כוס גבינה ו 1 כף בצל קצוץ לכל אחד.
מגלגלים אותם, ומניחים אותם, בצד התפר למטה, על צלחת חסינת תנור. למעלה עם 1/2 כוס רוטב צ ' ילי, ואחריו 1/4 כוס גבינה. חזור על התהליך עוד שלוש פעמים.
מעבירים את הצלחות לתנור ואופים עד שהרוטב מבעבע והגבינה נמסה לחלוטין, כ -10 דקות. בזהירות להסיר את הצלחות ומקשטים עם יותר של בצל קצוץ.