המתכון אנצ'ילדות טורקיה שעועית שחורה יכולות לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בסביבה 50 דקות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 19 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 293 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 14 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם פלפל, יוגורט יווני, כוסברה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בכמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כמו קינוח. זה עובד טוב כמנה עיקרית. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 43%. הציון הזה מוצק. נסו טורקיה אנצ'ילדות שעועית שחורה, אנצ'ילדות טורקיה ושעועית שחורה, ו אנצ'ילדות טורקיה ושעועית שחורה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375*. במחבת טפלון גדולה מבשלים הודו, בצל ותבלינים על אש בינונית 6-8 דקות או עד שההודו כבר לא ורוד והבצל רך. מערבבים פנימה גבינת שמנת ו 1/2 כוס תערובת גבינה מקסיקנית עד להמסה. מערבבים פנימה שעועית, תירס, עגבניות, צ ' ילי וסלסה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מקסיקנית
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
תוספות, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
Dientes De Ajo
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים 1/2 כוס תערובת הודו מחוץ למרכז על כל טורטיה.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
3
מגלגלים ומניחים בשני 13 על 9 אינץ'. אפייה מנות מצופה תרסיס בישול, התפר בצד למטה. למעלה עם רוטב אנצ ' ילדה; מפזרים גבינה שנותרה.
פינו נואר, ריזלינג, ורוזנוז נוצץ הם הבחירות המובילות שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. המרתפים המסתוריים פינו נואר בלאן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראים כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
מרתפים מסתוריים פינו נואר בלאן
מיוצר מגפני האחוזה שלנו בכרם ויטלנד, פינו נואר "לבן" יבש זה מיוצר על ידי לחיצה על ענבי פינו נואר שלמים מיד לאחר הקציר. ליין שנוצר ניחוחות פרחוניים עזים של יערה, נקטרינה וגרדניה וטעמים של מלון טל דבש, אפרסקים לבנים ודובדבן גשם יותר. ליין יש תחושת פה עשירה וקרמית אך מסיים נקי, עם תווים של אבן רטובה ומינרליות חדה.