קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

אנצ'ילדות עוף

אנצ'ילדות עוף
אנצ'ילדות עוף יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 47 גר' של חלבון, 59 גרם של שומן, וסך הכל 1001 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם צ'ילי, חלב, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: אנצ'ילדות עוף (אנצ' ילדות דה פולו), אנצ'ילדות דה פולו (אנצ' ילדות עוף), ו Enchiladas Verdes con Pavo (Enchiladas טורקיה ירוק צ'ילה).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
ממיסים 2 כפות. חמאה במחבת גדולה על חום בינוני; מוסיפים בצל ופלפל פעמון, ומטגנים 5 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מערבבים יחד תערובת בצל, עוף, 1 יכול לקוביות צ ' ילי ירוק, ו 2 כוסות גבינה גרוסה. כפית תערובת 1/3 כוס עוף על קצה 1 של כל טורטייה, ולהתגלגל. מסדרים אנצ 'ילדות, צד התפר למטה, בתבנית אפייה משומנת קלות 13 - x 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
צ ' ילי ירוק קצוץצ ' ילי ירוק קצוץ
עם מגע של פילדלפיה®, מחולקתעם מגע של פילדלפיה®, מחולקת
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
4
אופים ב 350 במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
בינתיים, להמיס הנותרים 3 כף. חמאה בסיר כבד על אש נמוכה; לטאטא בקמח עד חלקה. לבשל, להקציף כל הזמן, 1 דקה. בהדרגה לטאטא במרק עוף וחלב; לבשל מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן, 3 עד 4 דקות או עד מעובה מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
הסר מהחום, ומערבבים הנותרים 2 פחיות צ ' ילי ירוק.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
7
הסר אנצ ' ילדות מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
יוצקים תערובת צ 'ילה ירוקה על אנצ' ילדות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
9
מפזרים עם הנותרים 1 כוס גבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
10
אופים ב 350 במשך 20 עד 25 דקות או עד מבעבע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
מגישים עם התוספות הרצויות.

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יקב עמק וילאמט rosé אשכול שלם של פינו נואר. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.