אנצ'ילדות עוף לבן
אנצ'ילדות עוף לבן יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 598 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך קמח, טורטיות תירס, חלפיניו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: אנצ'ילדות עוף לבן, אנצ'ילדות עוף לבן, ו אנצ'ילדות עוף לבן.
הוראות
חום 2 כפות שמן קנולה במחבת קטנה מעל חום בינוני גבוה. טורטיות פריי במשך לא יותר מ 20 שניות, רק כדי לרכך (לא מאפשרים להפוך פריך.)
מניחים טורטיות על מגבת גדולה או ערימה של מגבות נייר כדי לנקז.
חום 1 כף שמן קנולה במחבת נפרדת מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל jalapenos ו לטגן במשך 1 דקה, רק כדי להתחיל את תהליך הבישול.
מוסיפים עוף, חצי צ ' ילי ירוק, ו 1/2 כפית פפריקה. מערבבים יחד.
מוסיפים 1/2 מרק עוף כוס ומערבבים.
מוסיפים שמנת ומערבבים, ומאפשרים לתערובת לבעבע ולהתחמם. כבה חום ולהגדיר aside.In מחבת גדולה נפרדת, ממיסים חמאה ומפזרים בקמח.
לטאטא יחד ומבשלים על אש בינונית למשך דקה אחת.
יוצקים 1 1/2 כוסות מרק עוף.
מקציפים יחד ומבשלים עוד דקה או שתיים. מוסיפים את החצי השני של הצ ' ילי. להפחית את החום, ולאחר מכן מערבבים בשמנת חמוצה.
מוסיפים 1 1/2 כוסות גבינה מגוררת ומערבבים להמיס.
הוסף 1/2 כפית פפריקה. בדוק תיבול ולהוסיף מלח ופלפל לפי הצורך. כדי להרכיב, תערובת עוף כפית על גבי טורטיות, אחד אחד. למעלה עם הרבה גבינה ולהפשיל.
מניחים בצד התפר למטה בצלחת תבשיל 9 x 13.
יוצקים תערובת גבינה על כל החלק העליון של טורטיות. למעלה עם תוספת גבינה אם אתה רוצה, ואז לאפות ב 350 מעלות במשך 30 דקות.
מפזרים בנדיבות עם כוסברה קצוצה.
מגישים עם רוטב פיקנטה,אם תרצה.תתעלף. חזור לפי הצורך.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
![דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר]()
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.