אנצ'ילדות עוף עליון
זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 40 דקות. . גשו לסופר וקנו עוף, בצל, פלפלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. נסו אנצ'ילדות עוף עליון, אנצ'ילדות עוף חפרפרת העליון, ו אנצ'ילדות דה פולו (אנצ' ילדות עוף) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
שמן חום במחבת גדולה על חום בינוני.
מוסיפים בצל, פלפלים ושום; מבשלים ומערבבים 5 עד 6 דקות. או עד פריך במכרז. מערבבים בעוף, 3/4 כוס כל קרם בישול וגבינה מגוררת, ורוטב אנצ ' ילדה 1/4 כוס.
לטבול טורטיה ברוטב אנצ ' ילדה הנותרים; בעדינות לנער את רוטב עודף. כפית 1/4 תערובת עוף כוס במרכז טורטייה; להתגלגל.
מקום, בצד התפר למטה, בתבנית אפייה 13x9 אינץ ' מרוסס עם ספריי בישול. חזור עם טורטיות שנותרו ומילוי; לכסות עם רוטב הנותרים.
אופים 25 דקות.; למעלה עם שאריות גבינה קרועה.
מערבבים הנותרים בישול קרם וחלב; כפית על אנצ ' ילדות.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 45 דולר לבקבוק.
![דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר]()
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.