אנצ'ילדות עוף תוצרת בית
אם יש לכם בצל, פלפל, אבקת צ'יליוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: אנצ'ילדות עוף ברוטב שמנת תוצרת בית-מהיר וקל, אנצ'ילדות עוף ברוטב אנצ' ילדה רוטב צ'ילה תוצרת בית, ו אנצ'ילדות שעועית ועוף מטוגנות עם רוטב אנצ' ילדה תוצרת בית.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מחממים שמן זית במחבת מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים עוף, בצל, פלפל ירוק, שום, גבינת שמנת, ו 1 כוס גבינת מונטריי ג ' ק בשמן חם עד הגבינה נמסה, על 5 דקות. מערבבים רוטב עגבניות, אבקת צ ' ילי, פטרוזיליה, אורגנו, מלח ופלפל שחור לתערובת העוף.
מחלקים את התערובת באופן שווה לתוך טורטיות, לגלגל את טורטיות סביב המילוי, ולסדר בתבנית אפייה. כיסוי עם רוטב אנצ 'ילדה ונותר 1 כוס גבינת מונטריי ג' ק.
אופים בתנור שחומם מראש עד שציפוי הגבינה נמס ומתחיל להשחים, כ -15 דקות.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פרנסיס פורד קופולן אורגון פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
![פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר]()
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.