אנצ'ילדות פירות ים
אנצ'ילדות פירות ים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 451 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך שרימפס, עגבנייה שזיפים, אל צ'ילי הזקן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מתכונים דומים: אנצ'ילדות פירות ים, אנצ'ילדות פירות ים, ו Enchiladas פירות ים הטוב ביותר.
הוראות
מחממים תנור ל-350F בסיר 2 ליטר, ממיסים חמאה על חום בינוני-גבוה. מבשלים בצל ושום בחמאה 3 עד 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך. מערבבים בקמח עד שכל הקמח מעורבב עם חמאה. מערבבים במרק ושמנת חמוצה עד חלקה.
חום לרתיחה; לבשל על 2 דקות, ערבוב כל הזמן, עד רוטב מעובה.
הסר מהחום. מערבבים בגבינה עד מומס. מערבבים בצ ' יילס.
בקערה בינונית, מערבבים 1 כוס רוטב גבינה, בשר סרטנים ושרימפס. ב 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית, כפית 1 כוס רוטב הגבינה מעל התחתית. כפית על תערובת 1/2 כוס פירות ים על כל טורטייה.
מגלגלים טורטיות; מניחים את הצדדים התפר למטה על רוטב בצלחת.
יוצקים רוטב שנותר על אנצ ' ילדות.
מכסים את תבנית האפייה בנייר כסף.
אופים 30 עד 35 דקות או עד מבעבע.
בקערה בינונית, לזרוק מרכיבים שנותרו. ממש לפני ההגשה, תערובת אבוקדו כף במרכז האנצ ' ילדות.