אנצ'ילדות פירות ים מהירות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מקסיקניים, אז תנו הזדמנות ל אנצ'ילדות פירות ים מהירות. מנה אחת מכילה 315 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שום, שרימפס, טורטיות קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. וזה די טוב. מתכונים דומים: אנצ'ילדות פירות ים, אנצ'ילדות פירות ים, ו אנצ'ילדות פירות ים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מערבבים שרימפס, גבינת שמנת, שום, כוסברה, ומיץ ליים במחבת מעל חום בינוני עד גבינת שמנת חלקה שרימפס מחוממים דרך, 5 עד 7 דקות.
מחלקים תערובת שרימפס באופן שווה על כל טורטייה.
רול טורטייה בחוזקה סביב המילוי כדי ליצור enchilada. סדר אנצ ' ילדה הצדדים התפר למטה בתבנית אפייה.
יוצקים רוטב אנצ ' ילדה מעל טורטיות.
אופים בתנור שחומם מראש עד מבעבע, כ 20 דקות.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
![דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר]()
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.