אנצ'ילדות צ'ילה ירוקות
אנצ'ילדות בצ' ילה הירוקה היא מנה עיקרית מקסיקנית. ואינו מכיל גלוטן, ו lacto ovo צמחוני מתכון מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 21 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 497 קלוריות. מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש תומטילו, שום, שמנת וכוסברה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: Enchiladas Verdes con Pavo (Enchiladas טורקיה ירוק צ'ילה), ירוק צ'ילה-אנצ' ילדות טורקיה, ו אנצ'ילדות בשר בקר וצ' ילה ירוקה.
הוראות
הסר את הקליפות מן טומטילו. יש לשטוף את tomatillos.
חותכים את tomatillos לשניים ומניחים אותם לחתוך בצד למטה על מחבת צלייה מרופדת בנייר אלומיניום.
מניחים את השום jalapeños על המחבת עם tomatillos.
מטגן על המדף העליון על התנור במשך 5 עד 10 דקות עד tomatillos הם חרוך קלות.
הסר מהתנור ולתת מגניב לגעת.
הסר שום מן עורות שום, להשליך את עורות.
חותכים לפתוח את jalapeños ולהסיר ולהשליך את הזרעים ואת הגבעולים.
מניחים tomatillos, שום מבושל, jalapeños, כוסברה, ו 1 כפית מלח בבלנדר, דופק עד puréed היטב. תניח בצד. (אתה יכול לעשות כמה ימים מראש ולאחסן במקרר.)
צולים את הצ 'ילי: אם יש לך מבער גז תנור למעלה, אתה יכול לצלות את הצ' ילי ישירות על הלהבה של המבער (לראות איך לצלות פלפלים צ 'ילה מעל להבת גז), אחרת להשתמש מטלית לצלות את הצ' ילי במחבת צלייה, הופך אותם עד שהם מושחרים בכל רחבי.
מניחים את הצ ' ילי המושחר בקערה ומכסים בצלחת.
תנו לצ ' יילס להתחמם במשך 5 דקות. לאחר מכן להסיר את הצ ' ילי מהקערה לקלף ולהשליך את העור המושחר.
פרוס לפתוח את הצ ' ילי ולהסיר ולהשליך את תרמיל הזרע, כל זרעים (הם חמים!) ואת הגבעולים. חותכים את הצ ' ילי לרצועות.
מחממים כמה כפות שמן במחבת (ברזל יצוק עובד היטב) על חום בינוני-גבוה.
לאחר השמן חם, להוסיף טורטייה תירס למחבת. הטורטילה צריכה לרחוש כפי שהוא פוגע במחבת. להפוך אותו ולתת לו לבשל עד כיסים קטנים של אוויר להתחיל בועה למעלה.
הסר את הטורטייה מהמחבת עם מרית מתכת, רועד את כל שמן עודף, לצלחת מרופדת מגבות נייר.
לבשל את טורטיות הנותרים בדרך זו, הוספת שמן יותר לפי הצורך. להפריד את טורטיות קירור עם מגבות נייר.
להרכיב את enchiladas: מחממים את התנור ל 177°.
מורחים קצת רוטב tomatillo בתחתית 9x13 סיר תבשיל.
אחד אחד, מניחים קצת גבינה מגוררת ורצועה או שניים של צ ' ילי ירוק במרכז הטורטיות, מגלגלים אותם, ומניחים אותם בצד התפר למטה בתבשיל.
ברגע שיש לך מילא את התבשיל עם טורטיות התגלגל, להפיץ את רוטב tomatillo הנותרים עליהם, ומפזרים עם הגבינה הנותרת.
אופים במשך 15 דקות ב 177°, עד הגבינה נמסה.
מגישים עם שמנת חמוצה (דליל עם קצת מים) טפטף מעל, וכמה כוסברה טרי קצוץ. חסה קרחון פרוס דק כי כבר זרועים סיידר או חומץ לבן ומלח הוא גם טוב עם זה. עושה שאריות מצוינות; ישמור במקרר במשך כמה ימים.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם הבחירה הראשונה שלי לאנצ ' ילדה. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. כרם פינו נואר של אלכסנה ריבאנה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
![כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה]()
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.