קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

אנצ'ילדות צ'ילה ירוקות

אנצ'ילדות צ'ילה ירוקות
אנצ'ילדות בצ' ילה הירוקה היא מנה עיקרית מקסיקנית. ואינו מכיל גלוטן, ו lacto ovo צמחוני מתכון מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 21 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 497 קלוריות. מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש תומטילו, שום, שמנת וכוסברה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: Enchiladas Verdes con Pavo (Enchiladas טורקיה ירוק צ'ילה), ירוק צ'ילה-אנצ' ילדות טורקיה, ו אנצ'ילדות בשר בקר וצ' ילה ירוקה.

הוראות

1
הסר את הקליפות מן טומטילו. יש לשטוף את tomatillos.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשנייםעגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשניים
2
חותכים את tomatillos לשניים ומניחים אותם לחתוך בצד למטה על מחבת צלייה מרופדת בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשנייםעגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשניים
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
3
מניחים את השום jalapeños על המחבת עם tomatillos.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשנייםעגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשניים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מטגן על המדף העליון על התנור במשך 5 עד 10 דקות עד tomatillos הם חרוך קלות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשנייםעגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשניים
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
הסר מהתנור ולתת מגניב לגעת.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
הסר שום מן עורות שום, להשליך את עורות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
7
חותכים לפתוח את jalapeños ולהסיר ולהשליך את הזרעים ואת הגבעולים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
8
מניחים tomatillos, שום מבושל, jalapeños, כוסברה, ו 1 כפית מלח בבלנדר, דופק עד puréed היטב. תניח בצד. (אתה יכול לעשות כמה ימים מראש ולאחסן במקרר.)
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשנייםעגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשניים
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
צולים את הצ 'ילי: אם יש לך מבער גז תנור למעלה, אתה יכול לצלות את הצ' ילי ישירות על הלהבה של המבער (לראות איך לצלות פלפלים צ 'ילה מעל להבת גז), אחרת להשתמש מטלית לצלות את הצ' ילי במחבת צלייה, הופך אותם עד שהם מושחרים בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
1
מניחים את הצ ' ילי המושחר בקערה ומכסים בצלחת.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
תנו לצ ' יילס להתחמם במשך 5 דקות. לאחר מכן להסיר את הצ ' ילי מהקערה לקלף ולהשליך את העור המושחר.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
פרוס לפתוח את הצ ' ילי ולהסיר ולהשליך את תרמיל הזרע, כל זרעים (הם חמים!) ואת הגבעולים. חותכים את הצ ' ילי לרצועות.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
1
מחממים כמה כפות שמן במחבת (ברזל יצוק עובד היטב) על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
לאחר השמן חם, להוסיף טורטייה תירס למחבת. הטורטילה צריכה לרחוש כפי שהוא פוגע במחבת. להפוך אותו ולתת לו לבשל עד כיסים קטנים של אוויר להתחיל בועה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה תירסטורטיה תירס
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסר את הטורטייה מהמחבת עם מרית מתכת, רועד את כל שמן עודף, לצלחת מרופדת מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
לבשל את טורטיות הנותרים בדרך זו, הוספת שמן יותר לפי הצורך. להפריד את טורטיות קירור עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
5
להרכיב את enchiladas: מחממים את התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מורחים קצת רוטב tomatillo בתחתית 9x13 סיר תבשיל.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשנייםעגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשניים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
7
אחד אחד, מניחים קצת גבינה מגוררת ורצועה או שניים של צ ' ילי ירוק במרכז הטורטיות, מגלגלים אותם, ומניחים אותם בצד התפר למטה בתבשיל.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
ברגע שיש לך מילא את התבשיל עם טורטיות התגלגל, להפיץ את רוטב tomatillo הנותרים עליהם, ומפזרים עם הגבינה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשנייםעגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשניים
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1
אופים במשך 15 דקות ב 177°, עד הגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1
מגישים עם שמנת חמוצה (דליל עם קצת מים) טפטף מעל, וכמה כוסברה טרי קצוץ. חסה קרחון פרוס דק כי כבר זרועים סיידר או חומץ לבן ומלח הוא גם טוב עם זה. עושה שאריות מצוינות; ישמור במקרר במשך כמה ימים.
מרכיבים שתצטרך
חסה קרחוןחסה קרחון
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
חומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
8 שדי פסיון אם קטנים)8 שדי פסיון אם קטנים)
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם הבחירה הראשונה שלי לאנצ ' ילדה. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. כרם פינו נואר של אלכסנה ריבאנה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.