אנצ'ילדות קלות.
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני מתכונים לאוסף שלך, אנצ'ילדות קלות עשויים להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 395 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 2617 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לך שמן זית כתית נוספת, שמנת, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מתאבן מקסיקני. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו אנצ'ילדות קלות., אנצ'ילדות קלות., ו אנצ'ילדות קלות..
הוראות
מטגנים קלות את הטורטיות כדי לרכך: במחבת גדולה בחום בינוני גבוה להוסיף כף שמן. כאשר השמן מנצנץ וחם, מוסיפים טורטייה תירס למחבת. לבשל אותו במשך כמה שניות, להשתמש מרית מתכת כדי להפוך אותו, ולבשל אותו במשך כמה שניות יותר.
אתה יכול לרכך את כל הטורטיות בדרך זו, אחד בכל פעם, או שאתה יכול להשתמש הטריק של אמא שלי של הכפלה ושילוש את הטורטיות לספוג עודף שומן.
אמא שלי מציבה טורטייה נוספת על גבי הטורטייה במחבת (ולאחר מכן מעיפה את שני הטורטילות), או מתחתיה. בכל מקרה, טורטייה מרים כמה שומן עודף מן הטורטייה הראשונה.
אתה יכול להמשיך" לערום " טורטיות, הסרת אלה כי יש מבעבע, מרוכך קלות השחמה, תוך הוספת עוד שמן לפי הצורך למחבת.
בדרך זו אתה יכול חום לרכך את טורטיות מבלי להשתמש הרבה שומן.
חשוב לבשל מראש את הטורטיות כי לא רק בישול אותם לעזור לרכך אותם לגלגל, בישול אותם קצת שומן עוזר לפתח את הטעם של טורטיות.
כמו טורטיות חום קצת, להסיר אותם לצלחת.
מחממים 2 כפיות שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל קצוץ ומבשלים במשך 5 עד 6 דקות, עד שקוף.
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה.
מוסיפים את העגבניות הכתושות.
תוסיף אורגנו. להביא לרתיחה וטעם. אם הרוטב טעם חומץ מדי, מוסיפים חצי כפית סוכר לרוטב.
מגלגלים את הטורטיות עם גבינה: לשים קצת שמן זית על החלק התחתון של 3 ליטר (9x1
סיר תבשיל. מכסים 2/3 של טורטילה בקלילות עם גבינה מגורדת, ואז מגלגלים אותו ומניחים אותו במחבת התבשיל. המשיכו עד שכל הטורטיות יתמלאו ויתגלגלו.
מוסיפים רוטב לראש הטורטיות במחבת התבשיל. ודא טורטיות מגולגל מכוסים ברוטב. אם לא, להוסיף קצת מים כדי לדלל את הרוטב כדי להפיץ אותו באופן שווה יותר על טורטיות. לכסות את כל העניין עם שאר הגבינה המגורדת.
שים את התבשיל בתנור 177° במשך 10 עד 15 דקות או עד הגבינה נמסה.
מגישים עם פרוס (1/3 אינץ 'עד 1/2 אינץ') חסה קרחון כי כבר זרועים חומץ תפוחים ומלח.
מקשטים אנצ ' ילדות עם כוסברה ושמנת חמוצה.
ראה ממרח אבוקדו ממרח אבוקדו ממרח אבוקדו נהדר.