קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

אנצ'ילדות קלות.

אנצ'ילדות קלות.
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני מתכונים לאוסף שלך, אנצ'ילדות קלות עשויים להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 395 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 2617 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לך שמן זית כתית נוספת, שמנת, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מתאבן מקסיקני. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו אנצ'ילדות קלות., אנצ'ילדות קלות., ו אנצ'ילדות קלות..

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מטגנים קלות את הטורטיות כדי לרכך: במחבת גדולה בחום בינוני גבוה להוסיף כף שמן. כאשר השמן מנצנץ וחם, מוסיפים טורטייה תירס למחבת. לבשל אותו במשך כמה שניות, להשתמש מרית מתכת כדי להפוך אותו, ולבשל אותו במשך כמה שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה תירסטורטיה תירס
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
3
אתה יכול לרכך את כל הטורטיות בדרך זו, אחד בכל פעם, או שאתה יכול להשתמש הטריק של אמא שלי של הכפלה ושילוש את הטורטיות לספוג עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
4
אמא שלי מציבה טורטייה נוספת על גבי הטורטייה במחבת (ולאחר מכן מעיפה את שני הטורטילות), או מתחתיה. בכל מקרה, טורטייה מרים כמה שומן עודף מן הטורטייה הראשונה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
אתה יכול להמשיך" לערום " טורטיות, הסרת אלה כי יש מבעבע, מרוכך קלות השחמה, תוך הוספת עוד שמן לפי הצורך למחבת.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
בדרך זו אתה יכול חום לרכך את טורטיות מבלי להשתמש הרבה שומן.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
7
חשוב לבשל מראש את הטורטיות כי לא רק בישול אותם לעזור לרכך אותם לגלגל, בישול אותם קצת שומן עוזר לפתח את הטעם של טורטיות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
8
כמו טורטיות חום קצת, להסיר אותם לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
9
הפוך את רוטב אנצ ' ילדה: 
מרכיבים שתצטרך
רוטב אנצ ' ילדהרוטב אנצ ' ילדה
10
מחממים 2 כפיות שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מוסיפים את הבצל קצוץ ומבשלים במשך 5 עד 6 דקות, עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
12
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
13
מוסיפים את העגבניות הכתושות.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
14
תוסיף את הצ ' ילי הירוק.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
15
הוסף 1/2 כוס מים. 
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
16
תוסיף אורגנו. להביא לרתיחה וטעם. אם הרוטב טעם חומץ מדי, מוסיפים חצי כפית סוכר לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
17
הסר מהחום.
18
מגלגלים את הטורטיות עם גבינה: לשים קצת שמן זית על החלק התחתון של 3 ליטר (9x1
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
19
סיר תבשיל. מכסים 2/3 של טורטילה בקלילות עם גבינה מגורדת, ואז מגלגלים אותו ומניחים אותו במחבת התבשיל. המשיכו עד שכל הטורטיות יתמלאו ויתגלגלו.
מרכיבים שתצטרך
עם מגע של פילדלפיה®, מחולקתעם מגע של פילדלפיה®, מחולקת
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
1
מוסיפים רוטב לראש הטורטיות במחבת התבשיל. ודא טורטיות מגולגל מכוסים ברוטב. אם לא, להוסיף קצת מים כדי לדלל את הרוטב כדי להפיץ אותו באופן שווה יותר על טורטיות. לכסות את כל העניין עם שאר הגבינה המגורדת.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
1
שים את התבשיל בתנור 177° במשך 10 עד 15 דקות או עד הגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מגישים עם פרוס (1/3 אינץ 'עד 1/2 אינץ') חסה קרחון כי כבר זרועים חומץ תפוחים ומלח.
מרכיבים שתצטרך
נייר שחור טחון טרי, לפי הטעםנייר שחור טחון טרי, לפי הטעם
חסה קרחוןחסה קרחון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
מקשטים אנצ ' ילדות עם כוסברה ושמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
4
ראה ממרח אבוקדו ממרח אבוקדו ממרח אבוקדו נהדר.
מרכיבים שתצטרך
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם הבחירה הראשונה שלי לאנצ ' ילדה. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפינו-נואר האורגני של סטולץ עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
פינו נואר אורגני של סטולץ
פינו נואר אורגני של סטולץ
הפינו הזה מראה היטב את צבעו העשיר והארומה הפרחונית של נקיק קולומביה האורגני פינו נואר (Pinot noir). הכל כדי שהיין הזה יקבל שנים של הזדקנות או ישתכר במקום.