אנצ'ילדות תלת-צבעוניות.
אנצ'ילדה תלת-צבעונית היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 309 קלוריות. אם יש לך ארבע גבינה, מרק עוף, פלפלים צ'יפוטלה ברוטב אדובו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: הצבע אדום, מחבת Splash Of Color, ו פסטה בצבע Fusilli Four.
הוראות
תערובת 1 מרק כוס, צ ' ילי poblano, 1 כף. בצל ו 1 שן שום בבלנדר עד חלקה; להעביר לסיר. תערובת 1/2 כוס המרק שנותר, בצל שנותר, שן שום שנותר, רוטב עגבניות, פלפלים צ ' יפוטלה ואורגנו בבלנדר עד חלקה; יוצקים לסיר נפרד.
שלב מרק עוף שנותר, שמנת חמוצה וגבינת 1/2 כוס בסיר נפרד.
מבשלים poblano ורטבים צ ' יפוטלה על חום בינוני 5 דקות. או עד מחומם דרך, ערבוב לעתים קרובות; להתחמם. לבשל רוטב שמנת חמוצה 3 עד 4 דקות. או עד גבינה מותכת, ערבוב כל הזמן.
למעלה טורטיות עם עוף; להפשיל.
מקום, הצדדים התפר למטה, בצלחת 13x9 אינץ'. למעלה עם רטבים, לסירוגין צבעים דומים הדגל המקסיקני.