אנשובי בוקטיני של אלכס
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? אנשובי בוקטיני של אלכס יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה עד 30 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 923 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם מלח, parmigiano-רג'יאנו, פתיתי צ' יליוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: Bucatini עם רוטב עגבניות פיקנטי (bucatini All ' amatriciana), Bucatini עם רוטב סקייט: Bucatini alla Razza, ו ארוחת ערב הלילה: Bucatini con Salsicce (Bucatini עם נקניק).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 300 מעלות F.
שים על 3 כוסות לחם איטלקי מעופש על תבנית אפייה ולשים בתנור חם.
אופים במשך 10 דקות, מגניב ולהוסיף לקערה של מעבד מזון מצויד להב תחתון. דופק לפירורים.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה מעל חום בינוני. מלח את המים ולהוסיף את הפסטה. לבשל עד אל דנטה.
הסר 1 כוס של מי בישול ושמורה.
מסננים את הפסטה ומניחים בצד.
במחבת גדולה, מוסיפים 4 כפות שמן זית ופירורי הלחם ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד לזהב ומצופה היטב.
מוסיף את 4 כפות הנותרים של השמן למחבת וכאשר חם, להוסיף את אנשובי ואת פלפלים אדומים טחון לבשל, במהירות, ערבוב אותם עם כף עץ, במשך כ 2 דקות.
מוסיפים את הבצלים ומבשלים 6 עד 8 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיף את השום ואת פתיתי צ ' ילי, לבשל במשך 3 עד 4 דקות נוספות.
מוסיפים 1/2 עד 1 כוס פירורי הלחם וחצי מהגבינה. מערבבים את הפסטה, לזרוק לשלב, הוספת נוזל הבישול לפי הצורך.
מעבירים למגש הגשה ומקשטים עם שאריות גבינה, פירורי לחם ופטרוזיליה.