קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות2
ציון בריאות97
מגזין

אנשובי לבן מתובל עם פיצה ביצה

אנשובי לבן מתובל עם פיצה ביצה
אנשובי לבן מתובל עם פיצה ביצה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1981 קלוריות, 118 גרם חלבון ו 115 גרם שומן. זה מתכון pescatarian מגישה 2 . גשו לסופר וקנו גבינת מוצרלה, ברוקולי ראבה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. מתכונים דומים: אנשובי לבן מתובל עם פיצה ביצה, אנשובי ופיצה שעועית לבנה, ו פיקנטי Pancetta רוזמרין פיצה לבנה.

הוראות

1
מחממים אבן פיצה בתנור 500 מעלות F. אבק העליון של קליפת פיצה עם קמח סולת, ולהניח את הבצק פיצה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
קמח סולתקמח סולת
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
מחממים את השמן בסיר בינוני על חום גבוה. מבשלים את הבצל עד רך, על 4 דקות. מערבבים את השום, סראנו ופתיתי פלפל אדום, 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את העגבניות ומביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית לרתיחה ומבשלים עד מעובה, 20 עד 30 דקות. מועך את העגבניות, באמצעות מחית. מתבלים במלח, פלפל שחור ודבש, אם משתמשים. מערבבים את הפטרוזיליה הקצוצה ומסירים מהחום.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
להרכבה: מצקת שכבה דקה של רוטב על בצק הפיצה, ומפזרים את מוצרלה פרוסה מגוררת על גבי. מסדרים חלק מאספסוף הברוקולי על הגבינה. מתבלים במלח ופלפל שחור ואופים עד שהקרום הוא חום זהוב והגבינה נמסה לחלוטין, כ -8 דקות. מסדרים את האנשובי על הפיצה, למעלה עם הביצה ופרמזן מגורר-רג ' יאנו, ומקשטים עם פטרוזיליה קצוצה וקורנית.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ברוקולי רבהברוקולי רבה
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
מצקתמצקת
4
יוצקים את המים החמים לתוך קערה קטנה (אם המים חמים מדי השמרים ימותו ואם המים קרים מדי השמרים לא יפעלו). מערבבים את הסוכר ושמרים יבשים לשלב ולתת לשבת 15 דקות. החלק העליון של המים יהיה בועה וריח מאוד שמרים, זה מה שאתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץחזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מערבבים את הקמח והמלח בקערת ערבוב גדולה. הפוך באר במרכז ויוצקים בשמן זית ומים שמרים. בהדרגה מערבבים את הקמח לתוך הנוזל, באמצעות מזלג. ברגע שרוב הקמח כבר שולב, להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה חלק, נקי מאובק בקמח ספסל. השתמש בידיים כדי ללוש את הבצק לעקביות חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מים שמריםמים שמרים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
6
מניחים את הבצק בקערת ערבוב משומנת קלות. מכסים בניילון נצמד וממוקמים במקום חם עד שהבצק מכפיל את גודלו, לפחות 1 שעה 30 דקות. מנה את הבצק ולמתוח לגודל הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's

מרכיבים

6אנשובי לבןאנשובי לבן1חבורהברוקולי rabe, קצוץ, blanched ומיובשברוקולי rabe, קצוץ, blanched ומיובש794פלפל האבנרועגבניות שזיףעגבניות שזיף2קרום: פירורי קרקר גרהם8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית1מנותקורט מלח להרתיח מיםקורט מלח להרתיח מים1ביצה מטוגנת, להגשהביצה מטוגנת, להגשה3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרה, בתוספת יותר עבור משטח עבודהקמח לכל מטרה, בתוספת יותר עבור משטח עבודה1השארפטרוזיליה שטוחה וקצוצהפטרוזיליה שטוחה וקצוצה454פלפל האבנרוגבינת מוצרלה טרייה, פרוסה דקגבינת מוצרלה טרייה, פרוסה דק2קצת קישואים קצוציםפטרוזיליה טרייה, קצוצה, לקישוטפטרוזיליה טרייה, קצוצה, לקישוט2קצת קישואים קצוציםטימין טרי, הרים, לקישוטטימין טרי, הרים, לקישוט2ציפורןשום, מרוסק למשחהשום, מרוסק למשחה1ציפורןמותק, אם צריך.מותק, אם צריך.2קצת קישואים קצוציםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי227פלפל האבנרוחלב מלא גבינת מוצרלה עם לחות נמוכה, מגוררתחלב מלא גבינת מוצרלה עם לחות נמוכה, מגוררת2קרום: פירורי קרקר גרהםשמן זית כתית מעולה, ועוד לקערת ציפוישמן זית כתית מעולה, ועוד לקערת ציפוי1קטןבצל ספרדי, קצוץ דקבצל ספרדי, קצוץ דק2קצת קישואים קצוציםParmigiano-רג'יאנו, מגורד, לקישוטParmigiano-רג'יאנו, מגורד, לקישוט2קצת קישואים קצוציםפתיתי פלפל אדום, לפי הטעםפתיתי פלפל אדום, לפי הטעם1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק1סראנו צ'ילה, קצוץ דקסראנו צ'ילה, קצוץ דק1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמים (100 מעלות F עד 110 מעלות F)מים חמים (100 מעלות F עד 110 מעלות F)

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 32 דולר.
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
"הרבה בשר, פירות יער ואופי שזיף על האף והחך. בעל גוף מלא, עם טאנינים קטיפתיים וגימור ארוך ועשיר. סגנון מנוון שאני אוהב. איכות רצינית עבור הבציר. אין קסטלו בשנת 2002, אז זה שודרג."- יין SpectatorColor: סגול עמוק-אדום אבל בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי מאוד ומורכב עם ניחוחות של דובדבנים ופטל מלווה בגוונים קלויים ומתובלים.טעם: ההשפעה בפה היא נוקבת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבו אלה רכים ומעוגלים היטב להתבלט. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.