אנשובי לבן מתובל עם פיצה ביצה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1981 קלוריות, 118 גרם חלבון ו 115 גרם שומן. זה מתכון pescatarian מגישה 2 . גשו לסופר וקנו גבינת מוצרלה, ברוקולי ראבה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. מתכונים דומים: אנשובי לבן מתובל עם פיצה ביצה, אנשובי ופיצה שעועית לבנה, ו פיקנטי Pancetta רוזמרין פיצה לבנה.
הוראות
1
מחממים אבן פיצה בתנור 500 מעלות F. אבק העליון של קליפת פיצה עם קמח סולת, ולהניח את הבצק פיצה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
קמח סולת
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
מחממים את השמן בסיר בינוני על חום גבוה. מבשלים את הבצל עד רך, על 4 דקות. מערבבים את השום, סראנו ופתיתי פלפל אדום, 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את העגבניות ומביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית לרתיחה ומבשלים עד מעובה, 20 עד 30 דקות. מועך את העגבניות, באמצעות מחית. מתבלים במלח, פלפל שחור ודבש, אם משתמשים. מערבבים את הפטרוזיליה הקצוצה ומסירים מהחום.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/4 כוס שומן חזיר
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
להרכבה: מצקת שכבה דקה של רוטב על בצק הפיצה, ומפזרים את מוצרלה פרוסה מגוררת על גבי. מסדרים חלק מאספסוף הברוקולי על הגבינה. מתבלים במלח ופלפל שחור ואופים עד שהקרום הוא חום זהוב והגבינה נמסה לחלוטין, כ -8 דקות. מסדרים את האנשובי על הפיצה, למעלה עם הביצה ופרמזן מגורר-רג ' יאנו, ומקשטים עם פטרוזיליה קצוצה וקורנית.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ברוקולי רבה
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
Parmigiano Reggiano
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
1/4 כוס שומן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
מצקת
4
יוצקים את המים החמים לתוך קערה קטנה (אם המים חמים מדי השמרים ימותו ואם המים קרים מדי השמרים לא יפעלו). מערבבים את הסוכר ושמרים יבשים לשלב ולתת לשבת 15 דקות. החלק העליון של המים יהיה בועה וריח מאוד שמרים, זה מה שאתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מערבבים את הקמח והמלח בקערת ערבוב גדולה. הפוך באר במרכז ויוצקים בשמן זית ומים שמרים. בהדרגה מערבבים את הקמח לתוך הנוזל, באמצעות מזלג. ברגע שרוב הקמח כבר שולב, להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה חלק, נקי מאובק בקמח ספסל. השתמש בידיים כדי ללוש את הבצק לעקביות חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מים שמרים
סטייקים של ניו יורק
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
6
מניחים את הבצק בקערת ערבוב משומנת קלות. מכסים בניילון נצמד וממוקמים במקום חם עד שהבצק מכפיל את גודלו, לפחות 1 שעה 30 דקות. מנה את הבצק ולמתוח לגודל הרצוי.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 32 דולר.