קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות2
ציון בריאות97
מגזין

אנשובי לבן מתובל עם פיצה ביצה

אנשובי לבן מתובל עם פיצה ביצה
אנשובי לבן מתובל עם פיצה ביצה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1981 קלוריות, 118 גרם חלבון ו 115 גרם שומן. זה מתכון pescatarian מגישה 2 . גשו לסופר וקנו גבינת מוצרלה, ברוקולי ראבה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. מתכונים דומים: אנשובי לבן מתובל עם פיצה ביצה, אנשובי ופיצה שעועית לבנה, ו פיקנטי Pancetta רוזמרין פיצה לבנה.

הוראות

1
מחממים אבן פיצה בתנור 500 מעלות F. אבק העליון של קליפת פיצה עם קמח סולת, ולהניח את הבצק פיצה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
קמח סולתקמח סולת
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
1
מחממים את השמן בסיר בינוני על חום גבוה. מבשלים את הבצל עד רך, על 4 דקות. מערבבים את השום, סראנו ופתיתי פלפל אדום, 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את העגבניות ומביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית לרתיחה ומבשלים עד מעובה, 20 עד 30 דקות. מועך את העגבניות, באמצעות מחית. מתבלים במלח, פלפל שחור ודבש, אם משתמשים. מערבבים את הפטרוזיליה הקצוצה ומסירים מהחום.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
(או או רגיל)(או או רגיל)
3
להרכבה: מצקת שכבה דקה של רוטב על בצק הפיצה, ומפזרים את מוצרלה פרוסה מגוררת על גבי. מסדרים חלק מאספסוף הברוקולי על הגבינה. מתבלים במלח ופלפל שחור ואופים עד שהקרום הוא חום זהוב והגבינה נמסה לחלוטין, כ -8 דקות. מסדרים את האנשובי על הפיצה, למעלה עם הביצה ופרמזן מגורר-רג ' יאנו, ומקשטים עם פטרוזיליה קצוצה וקורנית.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
מצקתמצקת
4
יוצקים את המים החמים לתוך קערה קטנה (אם המים חמים מדי השמרים ימותו ואם המים קרים מדי השמרים לא יפעלו). מערבבים את הסוכר ושמרים יבשים לשלב ולתת לשבת 15 דקות. החלק העליון של המים יהיה בועה וריח מאוד שמרים, זה מה שאתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מערבבים את הקמח והמלח בקערת ערבוב גדולה. הפוך באר במרכז ויוצקים בשמן זית ומים שמרים. בהדרגה מערבבים את הקמח לתוך הנוזל, באמצעות מזלג. ברגע שרוב הקמח כבר שולב, להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה חלק, נקי מאובק בקמח ספסל. השתמש בידיים כדי ללוש את הבצק לעקביות חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מים שמריםמים שמרים
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
6
מניחים את הבצק בקערת ערבוב משומנת קלות. מכסים בניילון נצמד וממוקמים במקום חם עד שהבצק מכפיל את גודלו, לפחות 1 שעה 30 דקות. מנה את הבצק ולמתוח לגודל הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's

מרכיבים

6אנשובי לבןאנשובי לבן1חבורהברוקולי rabe, קצוץ, blanched ומיובשברוקולי rabe, קצוץ, blanched ומיובש794דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עגבניות שזיףעגבניות שזיף23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1מנותקורט מלח להרתיח מיםקורט מלח להרתיח מים1ביצה מטוגנת, להגשהביצה מטוגנת, להגשה3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרה, בתוספת יותר עבור משטח עבודהקמח לכל מטרה, בתוספת יותר עבור משטח עבודה1השארפטרוזיליה שטוחה וקצוצהפטרוזיליה שטוחה וקצוצה454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת מוצרלה טרייה, פרוסה דקגבינת מוצרלה טרייה, פרוסה דק2שרימפס וורידיםפטרוזיליה טרייה, קצוצה, לקישוטפטרוזיליה טרייה, קצוצה, לקישוט2שרימפס וורידיםטימין טרי, הרים, לקישוטטימין טרי, הרים, לקישוט2ציפורןשום, מרוסק למשחהשום, מרוסק למשחה1ציפורןמותק, אם צריך.מותק, אם צריך.2שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חלב מלא גבינת מוצרלה עם לחות נמוכה, מגוררתחלב מלא גבינת מוצרלה עם לחות נמוכה, מגוררת23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית כתית מעולה, ועוד לקערת ציפוישמן זית כתית מעולה, ועוד לקערת ציפוי1קטןבצל ספרדי, קצוץ דקבצל ספרדי, קצוץ דק2שרימפס וורידיםParmigiano-רג'יאנו, מגורד, לקישוטParmigiano-רג'יאנו, מגורד, לקישוט2שרימפס וורידיםפתיתי פלפל אדום, לפי הטעםפתיתי פלפל אדום, לפי הטעם1חתיכות טופי הית' בר(או או רגיל)(או או רגיל)1סראנו צ'ילה, קצוץ דקסראנו צ'ילה, קצוץ דק1חתיכות טופי הית' ברמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמים (100 מעלות F עד 110 מעלות F)מים חמים (100 מעלות F עד 110 מעלות F)

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 32 דולר.
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
"הרבה בשר, פירות יער ואופי שזיף על האף והחך. בעל גוף מלא, עם טאנינים קטיפתיים וגימור ארוך ועשיר. סגנון מנוון שאני אוהב. איכות רצינית עבור הבציר. אין קסטלו בשנת 2002, אז זה שודרג."- יין SpectatorColor: סגול עמוק-אדום אבל בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי מאוד ומורכב עם ניחוחות של דובדבנים ופטל מלווה בגוונים קלויים ומתובלים.טעם: ההשפעה בפה היא נוקבת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבו אלה רכים ומעוגלים היטב להתבלט. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.