אנשובי מטוגן עם מרווה
אנשובי מטוגן עם מרווה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 37 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 384 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 3 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו אנשובי, עלי מרווה, מי סודה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב אבקת האפייה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון פטל פשוטה כקינוח. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרווה מטוגנת עם אנשובי, שוקי עגל עם זיתים, אנשובי ומרווה, ו ספגטי תוצרת בית עם שאלוט, מרווה, לימונים ואנשובי (מתכונים דומים).
הוראות
אם לא ניסית אנשובי לפני - אתה חייב לנסות אותם עכשיו! להתגבר על כל חששות מוזרים או שזה רק פיתיון או שורת מחץ לבדיחה על פיצה ("אנשובי נוסף")! אלה פראיירים קטנים הם טעימים & למעשה טוב בשבילך!
אפוי, מטוגן & בגריל - הם אוו כל כך טוב ושווה לנסות. אם אתה לא מוכן לזה, אז תעביר לי את הצלחת שלך כי אני אוהב אותם!הנה האהוב עליי - אנשובי מטוגן - המתכון להלן מוסיף חופשה מרווה לכל פיסת דגים, כמו גם עבור פרץ נוסף של טעם וצבע.אנשובי מטוגן עם מרווה
Acciughe fritte con Salvia1lb של אנשובי ניקה, הסרת עמוד השדרה עלים (אופציונלי-אם אתה לא אוהד של מרווה רק להשמיט)batter1 כוס קמח1 ביצה 1 כפית מלח1 כפית של אבקת אפייה waterseltzer watervegetable שמן לטיגון
בקערה לשלב קמח, ביצים, מלח ואבקת אפייה. לאט להוסיף מים סודה & לערבב עד יוצר בלילה דקה. כיסוי עם פלסטיק & להגדיר במקרר לפחות שעה.
מחממים שמן בסיר עד 350 מעלות.
הסר את הבלילה מהמקרר ומערבבים פעם או פעמיים (הבלילה תיפרד).קח עלה מרווה & אנשובי לשים אותם יחד & לטבול לתוך הבלילה-המאפשר גישה הבלילה לטפטף.מטגנים 20 שניות בצד עד חום זהוב.
הסר מן השמן & ניקוז על מגבת נייר.
מפזרים מלח ומגישים מיד.זוגות נהדרים עם פרוסקו או יין לבן.