אנשובי, סגנון אונטונה: אליסי אונטונה
אנשובי, סגנון אונטונה: אליסי אונטונה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 728 קלוריות, 50 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 35% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. 1 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו שמן זית, לימונים, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בלימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי שחמט לימון אוכמניות עם רוטב ג'מבלברי דבש. איך זכיתי במלחמות המזון - עוגה או תחרות למות כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב ופסקאטרי דיאטה. הציון הזה מוצק. נסו עוגת אנשובי ופירורי לחם-טורטינו די אליצ'י, לינגוויני קונבליצי (לינגוויני עם רוטב אנשובי), ו ספגטי עם צדפות, בצל צ'יפוליני, שום וקולטורה די אליצ' י (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גבוה צדדי מחממים את שמן הזית ל 375 מעלות צלזיוס.
חפרו את פילה האנשובי בקמח, אחר כך בביצה, ואז בפירורי הלחם לציפוי טוב. עובדים בקבוצות כדי למנוע צפיפות יתר של הסיר ושינוי טמפרטורת השמן, מטגנים את הפילטים בשמן החם עד להזהבה, כ -4 דקות.
מוציאים בעזרת עכביש או כף מחוררת ומתבלים מיד במלח ופלפל.
מסננים על מגבות נייר ומגישים לצד טריזי לימון.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר הם הבחירות המובילות שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא סנטה מרגריטה פינו גריגיו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
![סנטה מרגריטה פינו גריגיו]()
סנטה מרגריטה פינו גריגיו
צהוב קש חיוור. ניחוח נקי ופריך עם רמזים עזים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני יוצא לדרך במתיקות קלה בגימור ארוך ומלא טעם עדין וחריף.