אסיה במרינדה חזיר בגריל פילה
אסיה במרינדה חזיר בגריל פילה לוקח בערך 2 שעות ו 40 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת מכילה 1114 קלוריות, 190 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. לכו לחנות ואספו רוטב צ'ילי, גרידת תפוז, ג' ינג'ר ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. 113 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. הרבה אנשים מאוד אהבו את המנה האסיאתית הזו. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 97%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: אסיה במרינדה חזיר פילה, בשר חזיר אסייתי במרינדה, ו פילה חזיר במרינדה אסייתית {בון ממן בגידה!}.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
בקערה בינונית שלבו את הסויה, חומץ יין האורז, רוטב הצ 'ילי, הג' ינג ' ר, השום, הבצל הירוק וגרידת התפוז.
מניחים את החזיר בכלי או קערה גדולים ויוצקים את המרינדה על החזיר. מכסים בניילון נצמד, ולתת לשבת במשך 2 שעות בטמפרטורת החדר, או לילה במקרר.
מוציאים את החזיר מהמיכל, מכניסים את המרינדה לסיר קטן ומביאים לרתיחה על אש בינונית.
מסירים מהאש ושומרים אותו לטפטוף מעל החזיר בעת ההגשה. * אזהרה: יש להביא את הנוזל הזה לרתיחה כדי להרוג כל חיידק ממיצי בשר נא.
מחממים את הגריל לחום בינוני-גבוה.
אבק את החזיר בנדיבות עם זרעי הכוסברה הטחונים והניח על הגריל שחומם מראש. משחימים אותו מכל הצדדים ואז מעבירים אותו לחלק קריר יותר של הגריל כדי לבשל אותו לתועלת הרצויה, בערך 10 עד 12 דקות.
מוציאים את החזיר מהגריל לקרש חיתוך ומניחים לנוח 10 דקות לפני החיתוך. פורסים את החזיר על ההטיה ומניחים על מגש הגשה.
מגישים מטפטפים עם מרינדת הסויה המבושלת השמורה.
יין מומלץ: פינו נואר, Malbec, סנג ' ובזה
פינו נואר,מלבק וסנגיובזה הם הבחירות המובילות שלי לפילת חזיר. גופו הקל של פינו נואר נהדר לחתכים רזים, סנג ' יובזה בעלת גוף בינוני משלימה רטבים בשריים, תבשילים ומנות מרובות מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני בעל גוף מלא עם נתחי שומן וברביקיו. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא קשת סונומה פינו נואר. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -20 דולר.
![קשת סונומה פינו נואר]()
קשת סונומה פינו נואר
פינו נואר זה מיושן באלון צרפתי, בעל צבע נופך יפהפה עם ניחוחות של דובדבן בינג, פטל אדום, תבלין אפייה ותווי וניל עדינים. הוא מציג רכות שופעת על החיך יחד עם טעמים של פירות אדומים וכחולים מרוכזים, עם ליבה של דובדבן ופטל כהה עם תווים אוראליים סגולים סגולים. גוף בינוני עם חומציות מאוזנת המרימה את הטעמים.