אספרגוס אמנון עם רוטב יין לבן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 316 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך אמנון פילה, בזיליקום, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 81%. נסו אמנון עם שרימפס שמנת ורוטב יין לבן סרטן, עוף ואספרגוס ברוטב יין לבן, ו סנאפר אדום עם אספרגוס ברוטב חמאת יין לבן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לעטוף כל פילה אמנון סביב 3 חניתות של אספרגוס מאובטח עם קיסמים מעץ. מתבלים את הדגים במלח ופלפל, ואז מניחים במחבת אפייה מוכנה. מכסים בנייר כסף ואופים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פילה אמנון
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ממתק תמנון בריט
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
מסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
הסר את נייר הכסף ומפזרים את הבצל הירוק הקצוץ על הדג. החזירו את המחבת, חשופה, לתנור כדי לאפות במשך 5 עד 10 דקות נוספות, או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
בעוד הדג מתבשל, מחממים את היין בסיר קטן על אש בינונית. בקערה קטנה, לשלב את עמילן תירס ומיץ לימון לטאטא עד שאין גושים נראים לעין.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
ממתק תמנון בריט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים את תערובת קורנפלור ליין הלבן, מבשלים ומערבבים כדי למנוע גושים.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
שדי פסיון אם )
6
מוסיפים את הבזיליקום היבש והפלפל השחור וממשיכים לבשל במשך 2 דקות או עד שהרוטב מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
מים חמים (100°F)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
7
כדי לשרת, להסיר את הקיסמים מן פילה אמנון רוטב כפית מעל.
טילפיה עובדת ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.