אספרגוס אמנון עם רוטב יין לבן
אספרגוס אמנון עם רוטב יין לבן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 316 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך אמנון פילה, בזיליקום, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 81%. נסו אמנון עם שרימפס שמנת ורוטב יין לבן סרטן, עוף ואספרגוס ברוטב יין לבן, ו סנאפר אדום עם אספרגוס ברוטב חמאת יין לבן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים תבנית אפייה.
לעטוף כל פילה אמנון סביב 3 חניתות של אספרגוס מאובטח עם קיסמים מעץ. מתבלים את הדגים במלח ופלפל, ואז מניחים במחבת אפייה מוכנה. מכסים בנייר כסף ואופים במשך 10 דקות.
הסר את נייר הכסף ומפזרים את הבצל הירוק הקצוץ על הדג. החזירו את המחבת, חשופה, לתנור כדי לאפות במשך 5 עד 10 דקות נוספות, או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
בעוד הדג מתבשל, מחממים את היין בסיר קטן על אש בינונית. בקערה קטנה, לשלב את עמילן תירס ומיץ לימון לטאטא עד שאין גושים נראים לעין.
מוסיפים את תערובת קורנפלור ליין הלבן, מבשלים ומערבבים כדי למנוע גושים.
מוסיפים את הבזיליקום היבש והפלפל השחור וממשיכים לבשל במשך 2 דקות או עד שהרוטב מתעבה.
כדי לשרת, להסיר את הקיסמים מן פילה אמנון רוטב כפית מעל.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
טילפיה עובדת ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.