קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות30
ציון בריאות3
מגזין

אספרגוס אפוי עם פרמזן-מתכון רג'יאנו

אספרגוס אפוי עם פרמזן-מתכון רג'יאנו
אם יש לכם שמן זית, רק 3 טיפות של חומץ בלסמי מעולה באמת, גבינת פרמזן טרי-רג'יאנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: קינואה אדומה של מינדי פוקס, אספרגוס גלם וסלט אנדיב עם פרמזן מגולח-רג'יאנו, Minestrone עם Parmigiano-רג'יאנו, ו פטוצ'יני תרד עם Parmigiano-רג' יאנו.

הוראות

1
מחממים התנור ל 177° (175C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
אם באמצעות חומץ בלסמי מגוחך pricy, ברמה הגבוהה ביותר, לדלג על שלב זה. אחרת, לזרוק את החלונות פתוחים ולהפעיל את מאוורר הפליטה. ואז מניחים את החומץ בסיר קטן ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה. מקטינים את החום ומבשלים, מערבלים את המחבת מדי פעם, עד שהחומץ מצטמצם בחצי, בין 7 ל -15 דקות, תלוי בגודל של הסיר.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר מהחום.
4
להביא סיר מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
הוסף 1 כף של המלח ואת האספרגוס ואת blanch עד בקושי מכרז, על 1 דקה עבור חניתות עובי ממוצע, יותר עבור חניתות עבה פחות עבור אלה skinnier.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
לנקז ולשטוף מתחת למים קרים כדי לעצור את הבישול. ללטף את האספרגוס יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
7
מניחים את האספרגוס בשכבה אחת על תבנית אפייה מעוטרת או, במידת הצורך, שני גיליונות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
8
מפזרים את החניתות עם מלח לפי הטעם, טפטוף עם 2 כפות של השמן, ולהפוך את המעיל. מקלחת את האספרגוס עם גבינת פרמז 'יאנו-רג' יאנו.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
9
אופים עד החניתות רכות והגבינה היא השחמה וכמעט מבעבע (זה רגיל למעשה להמיס), על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
השתמש מרית כדי לרפרף את האספרגוס מן תבנית אפייה מגש.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
11
טפטוף עם 2 כפות של חומץ בלסמי מופחת או כמה טיפות של החומר ממש ברמה הגבוהה ביותר ואת הנותרים 2 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
12
מגישים מיד, עם חומץ בלסמי מופחת הנותרים בצד.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)