אספרגוס בגריל ותפוחי אדמה חדשים
אספרגוס בגריל ותפוחי אדמה חדשים יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 145 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. אם יש לכם מלח, לימון פלפל תיבול, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. לוקח את כל הגורמים בחשבון, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular של 77% וזה טוב. נסו אספרגוס בגריל ותפוחי אדמה חדשים, תפוחי אדמה בגריל ואספרגוס עם בזיליקום ופרמזן, ו סלט טונה צרוב עם Herbes de Provence, תפוחי אדמה Fingerling בגריל, מלח מעושן היקורי & סלט אספרגוס מגולח (מתכונים דומים).
הוראות
גז חום או גריל פחם. בקערה רדודה גדולה, לערבב 1 כף השמן, 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית של תיבול לימון-פלפל.
להוסיף תפוחי אדמה; לזרוק מעיל.
מניחים סל גריל על גריל מעל חום בינוני. מבשלים 15 דקות, טלטול סל גריל מדי פעם כדי להפוך ולערבב תפוחי אדמה.
בינתיים, למקם חניתות אספרגוס באותה קערה רדודה.
מוסיפים את הכף הנותרים שמן, נשאר 1/4 כפית מלח ונותר 1/4 כפית לימון פלפל תיבול; לזרוק מעיל.
מוסיפים אספרגוס לתפוחי אדמה בסל גריל. מבשלים כ 10 דקות יותר או עד תפוחי אדמה ואספרגוס הם מכרז, סל רועד מדי פעם להפוך ולערבב ירקות.