אספרגוס בגריל עם ויניגרט Caper
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית, שן שום, חרדל דיז'ון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זה מושלם עבור יום העצמאות. עם כפית ציון של 73% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: אספרגוס בגריל עם ויניגרט Caper לימון, אספרגוס עם שאלוט ויניגרט Caper, ו אספרגוס מבושל עם ביצים מסוננות ויניגרט Caper.
הוראות
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
מניחים אספרגוס בצלחת רדודה.
מוסיפים 1 כף שמן 1/4 כפית מלח, משליך היטב מעיל.
מניחים אספרגוס על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 4 דקות או עד פריך מכרז, מפנה לאחר 2 דקות.
שלב הנותרים 1/4 כפית מלח, חומץ, והבא 3 מרכיבים (דרך שום); מערבבים עם מקציף. לאט לאט לשפוך 2 כפות שמן לתוך תערובת חומץ, ערבוב כל הזמן עם מקצף. מערבבים צלפים. מסדרים אספרגוס על מגש; טפטוף עם ויניגרט, ומפזרים בזיליקום.