אספרגוס בצל ירוק מוקפץ
אספרגוס בצל ירוק Sauté הוא ללא גלוטן, וכל 30 מנה צדדית. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 63 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אספרגוס, שעועית ירוקה, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: אספרגוס בצל ירוק מוקפץ, אספרגוס, בצל אביב ופטריות מורל, ו בצל ירוק גביני תירס לטגן.
הוראות
להביא סיר 5-6 ליטר מים מתובל עם 1 כף מלח כשר לרתיחה. מבשלים אספרגוס שעועית מחרוזת עד רק מכרז, 5 עד 6 דקות.
מסננים, ולאחר מכן להעביר בשכבה אחת לנייר או מגבות מטבח לייבוש.
חלקים לבנים נפרדים מחלקים ירוקים של בצל ירוק. חצי לבנים לאורך. חצי חלקים ירוקים לאורך ושוב חצי לרוחב. אתה צריך להיות כ חתיכות 3 אינץ'.
מחממים שמן במחבת גדולה וכבדה מעל חום בינוני-גבוה עד שהנפט מנצנץ.
הוסף חלקים לבנים של בצל ירוק ו sauté עד שהם רק מתחילים לנבול ולהפוך זהב, על 2 דקות.
מוסיפים אספרגוס, שעועית ירוקה, ו 1/4 כפית מלח ומטגנים כדי לחמם, 1 דקה.
הוסף חלקים ירוקים של בצל ירוק ולהמשיך לצנוח עד שהם רק מתחילים לנבול, על 1 דקה יותר. התאם תיבול במידת הצורך ומגיש עם טחינה טרייה של פלפל שחור.
* ירקות ניתן לחתוך ולשמור בין מגבות נייר לחים בשקיות פלסטיק sealable 1 יום לפני ההגשה.