אספרגוס גרידל עם שקדים וחמאה
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן, לקטו אובו צמחוני, ו primal מתכונים לתיבת המתכון שלך, אספרגוס גרידל עם שקדים וחמאה קשקשים עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 169 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. 24 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בערך 11 דקות. גשו לסופר וקנו חנית אספרגוס, מעט שמן זית, שקד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. נסו אספרגוס קלוי עם פירורי לחם שום חמאה ושקדים קלויים, אספרגוס גרידל עם סרטנים & rouille, ו סרטן אספרגוס בריטי גרידל כריכי גרגיר נחלים (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים אספרגוס במים מלוחים רותחים במשך 2 דקות.
לנקז, ואז לזרוק עם קצת שמן זית.
מחממים מחבת מחבת מחבת לחום מאוד, מניחים את החניתות על המחבת ומבשלים במשך כמה דקות, פונים כדי לקבל אפקט חרוך נחמד בכל רחבי. בינתיים, להמיס ידית של חמאה במחבת. מחלקים את האספרגוס בין 2 צלחות, העונה ומעל כל ערימה עם טפטוף של חמאה מומסת שקדים קלויים flaked.