המתכון אספרגוס & ארוגולה Panzanellan מוכן תוך כ 11 דקות, וזה בהחלט עצום צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 290 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם אספרגוס & ארוגולה panzanella, עיפרון-אספרגוס, חומץ בלסמי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. למתכון הזה מהמטבח של ג'ני יש 6 מעריצים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. מתכונים דומים: פנצנלה בגריל עם ארוגולה, בוראטה, קיץ סקווש וזיתים, פריחת קישואים מטוגנת עם ירקות בגריל Panzanellan וסלט ארוגולה התינוק, ו Panzanella אספרגוס.
הוראות
1
מחממים תנור ל-400F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מורחים קוביות לחם שכבה אחת על תבנית אפייה מעוטרת. טוסט טוסט עד זהב מאוד, כ -8 עד 10 דקות.בינתיים, להוסיף אספרגוס למחבת ברזל יצוק, טפטוף עם קצת שמן זית. מתבלים במלח ופלפלים. כאשר קרוטונים נעשים, להסיר ולהניח בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
20 עד 25 עלי תרד שלמים
למריחה על טוסט אם רוצים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את המחבת לתנור וצולים עד אספרגוס הוא פשוט רך, על 5 עד 7 דקותכדי לא לבשל יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
הסר מהתנור, תן מגניב במשך דקה או שתיים, ולאחר מכן לחתוך 2 אינץ pieces.In קערה עמוקה, להקציף יחד את שמן זית וחומץ בלסמי.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות