אספרגוס ובייקון עם רוטב חוות בצל
אספרגוס ובייקון עם רוטב ראנץ בצל יכול להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מתאים ל-15 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 77 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. אם יש לכם אספרגוס ספירס, מים, אוסקר מאייר מרכז לחתוך בייקון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. מתכונים דומים: רוטב בייקון חם חוות לון מונטנה – לא לעבור את זה על ידי! גם אתה יכול להכין רוטב בייקון חם בבית., חזיר החווה בייקון מעושן ואספרגוס נמס, ו Paleo בייקון צ'יפוטלה רוטב ראנץ.
הוראות
מבשלים בייקון במחבת גדולה עד פריך.
הסר בייקון ממחבת; לנקז על מגבות נייר. להשליך טיפות ממחבת. (לא לשטוף מחבת.)
מניחים אספרגוס תבשיל מיקרוגל או צלחת 10x4 אינץ'.
הוסף מים. מיקרוגל על 4 עד 5 דקות גבוהות. או עד אספרגוס הוא פריך במכרז. בינתיים, מוסיפים בצל למחבת; מבשלים ומערבבים 5 דקות. או עד למכרז. מערבבים ברוטב.
אספרגוס ניקוז; העליון עם רוטב בייקון מתפורר.