אספרגוס וטלם טארט
מתכון זה מספק 4 מנות. עם 237 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, גבינת מונסטר, בצק עוגה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב צמחוני קטוגני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: אגסים עם Teleme ו Fig Compote, ברוסקטה צלויה עם טלמי, דבש ותאנים, ו עוגת אספרגוס.
הוראות
להתגלגל לתוך 6-ידי 16 1/2 ב. מלבן. להשתלב 4 על 14-in. מחבת טארט מלבנית, הקש נגד הצדדים, והתגלגל מעל עם מערוך; שמור שאריות לשימוש נוסף.
זין בתחתית הקרום עם מזלג ואופים עד הזהב, 10 עד 15 דקות.
טורט שורה תחתונה עם גבינה. בקערה בינונית, לזרוק אספרגוס עם שמן למעיל. מסדרים ספירס לרוחב מעל גבינה, ארוז היטב, לסירוגין את הכיוון של קצה חתיכות גזע וחיתוך כדי להתאים לפי הצורך (מילואים תוספות לשימוש אחר).
אופים עד גבינה נמסה, על 15 דקות.
אנחנו אוהבים במיוחד בצק של פאי פילסבורי.