אספרגוס וישיסואז
Vichyssoise אספרגוס עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 10 . מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 112 קלוריות. אם יש לכם מים, חמאה, כרישה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 44%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: אספרגוס וישיסואז, וישיסואז, ו וישיסואז.
הוראות
בסיר של מים מלוחים רותחים, בלאנש את קצות האספרגוס עד פריך במכרז, על 1 דקה.
מסננים את קצות האספרגוס במסננת ורענון תחת מים קרים. יבש Pat, חצי את הקצוות לאורך ולהניח בצד.
ממיסים את החמאה בסיר גדול.
מוסיפים את הכרישה ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד מתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים את גבעולי האספרגוס, תפוחי אדמה, מלאי, מים ותימין ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות ומבשלים עד תפוחי האדמה הם במכרז, על 15 דקות.
תשליך את קורנית sprig. עבודה בקבוצות, מחית את המרק בבלנדר, ולאחר מכן להעביר לקערה גדולה. מערבבים בחלב, מלח ופלפל לבן.
תן למרק להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז לקרר עד צונן, לפחות 4 שעות או לילה.
מצקת את המרק לתוך קערות צוננות וטפטוף עם שמן צ ' ייב.
מקשטים עם עצות אספרגוס ומגישים.