אספרגוס ומחבת נקניק הודו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אספרגוס ו מחבת נקניק טורקיה. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 450 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. אם יש לכם שמן צמחי, פסטה rosamarina, נקניקיות טורקיה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. נסו נקניק טורקיה ומחבת אורז ירקות, פסטאן עניבת פרפר וסעודת נקניק הודו איטלקית, ו נקניק הודו מעושן ומחבת קוסקוס ישראלית (מתכונים דומים).
הוראות
ב מחבת nonstick 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים נקניק ובצל; מבשלים 2 דקות, ערבוב מדי פעם.
חום לרתיחה. מערבבים באורזו; מרתיחים 2 דקות.
מוסיפים אספרגוס ופימיאנטוס. להפחית חום בינוני. כיסוי; לחזור רותחים. מבשלים 8 עד 10 דקות או עד פסטה הוא רך.