אספרגוס - טורקיה פסטה לזרוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אספרגוס-טורקיה פסטה לזרוק. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 504 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לך פטריות, גרגרי בויון עוף, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכונים דומים: אספרגוס ופרמזן פסטה לזרוק, עוף ואספרגוס פסטה לזרוק, ו בשר בקר & אספרגוס פסטה לזרוק.
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה. בינתיים, בסיר קטן, להמס חמאה. מערבבים את הקמח, מרק, פלפל ומלח עד חלקה; בהדרגה להוסיף חלב. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד מעובה. להפחית את החום; להוסיף גבינות ומערבבים עד חלקה.
מערבבים את טורקיה, אספרגוס ופטריות. מבשלים עד מחומם דרך.
מסננים פסטה ומניחים בקערת הגשה.
יוצקים תערובת רוטב על פסטה; לזרוק בעדינות מעיל.