קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות46
מגזין

אספרגוס כבוש בצ'יפוטלה

אספרגוס כבוש בצ'יפוטלה
אספרגוס צ'יפוטלה כבוש עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון מגיש 12 . מנה אחת מכילה 129 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא אספרגוס, גזר חתוך תינוק, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: בשר חזיר פילה עם רוטב צ'יפוטלה ובצל אדום כבוש, מרק שעועית שחורה צ'יפוטלה עם בצל כבוש סיד, ו המבורגרים פיקנטיים עם בצל אדום כבוש וקרם צ'יפוטלה.

הוראות

1
במחבת 3-4 ליטר מעל חום גבוה, להביא 7 1/4 כוסות מים, חומץ מזוקק, חומץ יין, מלח, ותבלינים כבישה לרתיחה. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק
חומץ ייןחומץ יין
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
בצע את השלבים 1 עד 4 של הוראות שימורים, באמצעות שישה צנצנות בגודל ליטר.
3
הצמד את ולזרוק קצוות קשים מאספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
4
במחבת 8 עד 10 ליטר מעל חום גבוה, להביא 4 ליטרים מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים חצי האספרגוס ומבשלים עד רך-פריך לנשוך, על 2 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר קערה גדולה של מי קרח. חזור לבשל אספרגוס הנותרים ולהעביר למי קרח.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
מוסיפים חצי מהגזר למחבת ומבשלים עד רך-פריך לנשוך, כ -3 דקות; מעבירים למי קרח. חזור לבשל גזר הנותרים ולהעביר למי קרח.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מסננים ירקות. אספרגוס לקצץ 6 אינץ ' חניתות, שמירה על הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
8
מקום 2 שיני שום ו 1 צ ' ילה בכל צנצנת. לתוך חמש צנצנות, באותה מידה לארוז חניתות אספרגוס ועל 3/4 של הגזר אנכית מבלי לאלץ. לארוז קישוטים אספרגוס וגזר שנותר לתוך צנצנת הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
9
בצע צעדים 5 עד 11 של הוראות שימורים, עוזב 1/2 אינץ ' של headspace כאשר אתה שופך תערובת חומץ חם על ירקות בכל צנצנת. הביאו מים בקנר ל-180-185 ועבדו במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות