אספרגוס מאודה ברוטב שום ג'ינג'ר
צריך ללא גלוטן ותוספת טבעונית? אספרגוס מאודה עם רוטב שום זנגביל יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 131 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, מים, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו גזר מאודה עם שום-חמאת ג'ינג'ר, גזר מאודה עם שום-חמאת ג'ינג'ר, ו דגים מאודים עם בשר חזיר, פטריות, זנגביל, שום & בצל ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
בתוך ספינת קיטור להגדיר על מים רותחים, אספרגוס קיטור, מכוסה, עד רק פריך במכרז, על 1 עד 2 דקות.
להעביר אספרגוס למסננת ולשטוף מתחת למים קרים כדי להפסיק לבשל.
במידה 1 כוס, מערבבים יחד עמילן תירס ומים עד מומס ומערבבים ברוטב סויה, שרי או ויסקי, סוכר, מלח ושמן שומשום.
מחממים ווק או מחבת כבדה גדולה מעל חום גבוה עד חם ולהוסיף שמן צמחי.
מחממים שמן צמחי עד חם אבל לא מעשנים ומערבבים שורש זנגביל ושום 30 שניות.
מוסיפים אספרגוס ומערבבים 30 שניות. מערבבים תערובת קורנפלור ומוסיפים לאספרגוס. מביאים נוזל לרתיחה, ערבוב, תערובת מוקפץ ומטגנים עד אספרגוס מצופה היטב.
מפזרים אספרגוס עם שומשום וזורקים.