אספרגוס מוכה בירה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אספרגוס מוכה בירה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 541 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 43 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לכם מיונז, לאגר כגון נבל, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: אספרגוס מוכה בירה, אספרגוס מוכה בירה, ו אספרגוס מוכה בירה.
הוראות
מערבבים יחד מיונז, מיץ לימון, גרידה, ופלפל בקערה קטנה. צ ' יל, מכוסה, עד מוכן לשימוש.
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור עד 93°.
לטאטא יחד קמח, מלח, גרידה ופלפל בקערה עד בשילוב, ולאחר מכן להוסיף בירה, לטאטא עד חלקה.
חום 3 אינץ ' שמן בסיר כבד 3-4 ליטר על חום גבוה בינוני עד שהוא רושם 375°f על מדחום.
לטבול אספרגוס חניתות בבלילה למעיל. עבודה בקבוצות של 10, גרור 1 בכל פעם בעדינות נגד השפה כדי להסיר את הבלילה עודף, ולאחר מכן להעביר שמן ומטגנים, ערבוב בעדינות כדי לשמור אספרגוס דבק יחד, עד הזהב, 2 עד 3 דקות.
מעבירים מטוגנים עם כפית מחוררת לסדין אפייה מצופה נייר מגבת ולשמור חם בתנור. להחזיר שמן 375°f בין קבוצות.
מגישים עם רוטב טבילת לימון.
אספרגוס ניתן לשמור חם בתנור עד 30 דקות.