זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו מלח כשר, מיונז, צלפים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אספרגוס מוכה בירה, אספרגוס מוכה בירה, ו אספרגוס מוכה בירה (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
1 קילו אספרגוס דק, גזוז 5 אינץ 'אורכים, או שילוב של 8 אונקיות אספרגוס ו 8 אונקיות קישואים צהובים או ירוקים, קישואים גזוז וחותכים באלכסון עמוק לפרוסות בעובי 1/3 אינץ', טפח יבש
להוסיף 1/4 כפית רוטב חריף, או יותר, אם תרצה. הרוטב יכול להיות מוכן 1 יום קדימה, מכוסה ומקורר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חריף
רוטב
1
לטאטא את הקמח, מלח ופלפל בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
2
לטאטא את הבירה לתוך תערובת הקמח עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
בירה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
3
יוצקים מספיק שמן צמחי לתוך סיר גדול רחב כבד כדי להגיע לעומק של 3 אינץ'. צרף מדחום ומטגן עמוק לצד הסיר.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
מחבת רוטב
4
מחממים את השמן מעל חום בינוני-גבוה עד שהטמפרטורה נרשמת בין 350 מעלות F ו-360 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
5
מעיל את האספרגוס, בקבוצות, בבלילה בירה, המאפשר כל הבלילה עודף לטפטף בחזרה לתוך הקערה. זרוק את האספרגוס, בקבוצות, לתוך השמן החם ומטגנים עד הבלילה הוא חום זהוב עמוק ואספרגוס הם פריך במכרז, 2 עד 2 1/2 דקות לכל אצווה. התאם את החום לפי הצורך כדי לשמור על טמפרטורת השמן.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס
בירה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
להעביר את האספרגוס באמצעות כף מחוררת מגבות נייר כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
מגבות נייר
7
מיד תלוש את האספרגוס על מגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס
8
מניחים את קערת הרוטב לצד ומגישים בעוד האספרגוס עדיין חם.