קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

אספרגוס מוכה בירה

אספרגוס מוכה בירה
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו מלח כשר, מיונז, צלפים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אספרגוס מוכה בירה, אספרגוס מוכה בירה, ו אספרגוס מוכה בירה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
1 קילו אספרגוס דק, גזוז 5 אינץ 'אורכים, או שילוב של 8 אונקיות אספרגוס ו 8 אונקיות קישואים צהובים או ירוקים, קישואים גזוז וחותכים באלכסון עמוק לפרוסות בעובי 1/3 אינץ', טפח יבש
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
קישואיםקישואים
1
לטאטא את המיונז, צלפים, עירית, טרגון, מיץ לימון, חרדל, גרידה ושום בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
מיונזמיונז
טרגוןטרגון
חרדלחרדל
צלפיםצלפים
עיריתעירית
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
להוסיף 1/4 כפית רוטב חריף, או יותר, אם תרצה. הרוטב יכול להיות מוכן 1 יום קדימה, מכוסה ומקורר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חריףרוטב חריף
רוטברוטב
1
לטאטא את הקמח, מלח ופלפל בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
לטאטא את הבירה לתוך תערובת הקמח עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
בירהבירה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
יוצקים מספיק שמן צמחי לתוך סיר גדול רחב כבד כדי להגיע לעומק של 3 אינץ'. צרף מדחום ומטגן עמוק לצד הסיר.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
מחממים את השמן מעל חום בינוני-גבוה עד שהטמפרטורה נרשמת בין 350 מעלות F ו-360 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
5
מעיל את האספרגוס, בקבוצות, בבלילה בירה, המאפשר כל הבלילה עודף לטפטף בחזרה לתוך הקערה. זרוק את האספרגוס, בקבוצות, לתוך השמן החם ומטגנים עד הבלילה הוא חום זהוב עמוק ואספרגוס הם פריך במכרז, 2 עד 2 1/2 דקות לכל אצווה. התאם את החום לפי הצורך כדי לשמור על טמפרטורת השמן.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
בירהבירה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
להעביר את האספרגוס באמצעות כף מחוררת מגבות נייר כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מגבות ניירמגבות נייר
7
מיד תלוש את האספרגוס על מגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
8
מניחים את קערת הרוטב לצד ומגישים בעוד האספרגוס עדיין חם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
אספרגוסאספרגוס
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה