אספרגוס מוכה בירה דורש מסביב 45 דקות מתחילתו ועד סופו. צופה הדמות שלך? זה חלב חינם מתכון צמחוני יש 301 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. 13 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו מיונז, מיץ לימון, צלפים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות זול. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 30%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: אספרגוס מוכה בירה, אספרגוס מוכה בירה, ו אספרגוס מוכה בירה.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
1 קילו דק אספרגוס, גזוז כדי 5-אינץ אורכים, או שילוב של 8 אונקיות אספרגוס 8 אונקיות צהוב או ירוק קישואים, קישואים גזוז ולחתוך על עמוק אלכסוני לתוך 1/3-אינץ-עבה פרוסות, טפח יבש
מוסיפים 1/4 כפית רוטב חם, או יותר, אם רוצים. הרוטב יכול להיות מוכן 1 יום קדימה, מכוסה מקורר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חריף
רוטב
1
מקציפים את הקמח, המלח והפלפל בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
2
מקציפים את הבירה לתערובת הקמח עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
בירה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
3
יוצקים מספיק שמן צמחי לסיר רחב וכבד גדול כדי להגיע לעומק של 3 אינץ'. צרף מדחום מטוגן עמוק לצד הסיר.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
מחבת רוטב
4
מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה עד שהטמפרטורה נרשמת בין 350 מעלות צלזיוס ל -360 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
5
מצפים את האספרגוס, בקבוצות, בבלילת בירה, ומאפשרים לכל עודף בלילה לטפטף חזרה לקערה. זרוק את האספרגוס, בקבוצות, לשמן החם וטגן עד שהבלילה חומה זהובה עמוקה והאספרגוס פריך-רך, 2 עד 2 1/2 דקות לכל אצווה. התאם את החום לפי הצורך לשמירה על טמפרטורת השמן.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס
בירה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
מעבירים את האספרגוס בעזרת כף מחוררת למגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
מגבות נייר
7
מיד תללו את האספרגוס על מגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס
8
מניחים את קערת הרוטב הטבילה לצד ומגישים כשהאספרגוס עדיין חם.