קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

אספרגוס מוכה בירה

אספרגוס מוכה בירה
אספרגוס מוכה בירה דורש מסביב 45 דקות מתחילתו ועד סופו. צופה הדמות שלך? זה חלב חינם מתכון צמחוני יש 301 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. 13 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו מיונז, מיץ לימון, צלפים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות זול. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 30%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: אספרגוס מוכה בירה, אספרגוס מוכה בירה, ו אספרגוס מוכה בירה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
1 קילו דק אספרגוס, גזוז כדי 5-אינץ אורכים, או שילוב של 8 אונקיות אספרגוס 8 אונקיות צהוב או ירוק קישואים, קישואים גזוז ולחתוך על עמוק אלכסוני לתוך 1/3-אינץ-עבה פרוסות, טפח יבש
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
קישואיםקישואים
1
הקציפו את המיונז, הצלפים, העירית, הטרגון, מיץ הלימון, החרדל, הגרידה והשום בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
מיונזמיונז
טרגוןטרגון
חרדלחרדל
צלפיםצלפים
עיריתעירית
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
מוסיפים 1/4 כפית רוטב חם, או יותר, אם רוצים. הרוטב יכול להיות מוכן 1 יום קדימה, מכוסה מקורר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חריףרוטב חריף
רוטברוטב
1
מקציפים את הקמח, המלח והפלפל בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
מקציפים את הבירה לתערובת הקמח עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
בירהבירה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
יוצקים מספיק שמן צמחי לסיר רחב וכבד גדול כדי להגיע לעומק של 3 אינץ'. צרף מדחום מטוגן עמוק לצד הסיר.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה עד שהטמפרטורה נרשמת בין 350 מעלות צלזיוס ל -360 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
5
מצפים את האספרגוס, בקבוצות, בבלילת בירה, ומאפשרים לכל עודף בלילה לטפטף חזרה לקערה. זרוק את האספרגוס, בקבוצות, לשמן החם וטגן עד שהבלילה חומה זהובה עמוקה והאספרגוס פריך-רך, 2 עד 2 1/2 דקות לכל אצווה. התאם את החום לפי הצורך לשמירה על טמפרטורת השמן.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
בירהבירה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מעבירים את האספרגוס בעזרת כף מחוררת למגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מגבות ניירמגבות נייר
7
מיד תללו את האספרגוס על מגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
8
מניחים את קערת הרוטב הטבילה לצד ומגישים כשהאספרגוס עדיין חם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
אספרגוסאספרגוס
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה