אספרגוס מוכה בירה עם שירות טבילה במיטת לימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אספרגוס מוכה בירה עם שירות טבילה לימון. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 706 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 44 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, מיונז, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבירה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes גינס, ויסקי & אייריש קרים כקינוח. יום האב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 22 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. נסו דגים מוכים בירה עם רוטב טבילה, טבעות בצל מוכות בירה עם רוטב קייג'ון, ו בירה מוכה חמוצים מטוגנים עם רוטב טבילה חמוצים # FarmtoJar (מתכונים דומים).
הוראות
רוטב טבילת לימון: מערבבים יחד את כל החומרים ומעבירים לקערה קטנה. צ ' יל, מכוסה, עד מוכן לשרת.
מחממים שמן בסיר כבד עד שהוא מגיע 375 מעלות F.
לטאטא יחד קמח, מלח, לימון פלפל וגלידה בקערה עד בשילוב.
מוסיפים בירה ומקציפים מרכיבים עד חלקה.אספרגוס לטבול בבלילה למעיל.
הסר את הבלילה עודף לפני הטיגון. בעדינות להעביר אספרגוס מוכה שמן ומטגנים עד הזהב. מערבבים בעדינות כדי למנוע אספרגוס דבק יחד.
העברה לסדין אפייה כי כבר מרופד מגבות נייר ולשמור חם בתנור 200 מעלות f שחומם מראש.