אספרגוס מוקפץ
. נסו בקר וכרוב מערבבים ומטגנים, בקר וברוקולי מוקפץ, ו סטייק שומשום מערבבים ומטגנים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, מערבבים את המרק, שרי, רוטב סויה, חומץ סיידר, קורנפלור, סוכר, חרדל יבש ומלח.
מחממים את השמן במחבת מעל חום בינוני.
מערבבים את האספרגוס למחבת, ציפוי עם השמן. מבשלים ומערבבים 5 דקות, עד רך אבל מוצק.
יוצקים את תערובת המרק על האספרגוס, וממשיכים לבשל 5 דקות, עד מעובה ומחומם דרך.
מרכיבים
907פלפל האבנרו
אספרגוס טרי, גזוז וחותכים לחתיכות אינץ 11181 לב מפאלדי טרי אם אפשר
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1גבינת פרמזן מגוררת
4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)1גבינת פרמזן מגוררת
אפונה קפואה0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
חרדל יבש0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1גבינת פרמזן מגוררת
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת1גבינת פרמזן מגוררת
צלי חזיר שלם, קצוץ0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה1גבינת פרמזן מגוררת
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים