אספרגוס עם גבינת עיזים ורוטב ארוגולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אספרגוס עם גבינת עיזים ורוטב ארוגולה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 337 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי צנוניות, אספרגוס, גבינת עיזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. נסו אספרגוס עם רוטב גבינת עיזים, פורטובלוס קלוי ואספרגוס ברוטב גבינת עיזים, ו פורטובלוס קלוי & אספרגוס עם רוטב גבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
הכן אמבט קרח. תניח בצד.אספרגוס קיטור במעקה להגדיר על מים רותחים, מכוסה, עד פריך במכרז, 3 עד 5 דקות.
להעביר מיד לאמבטיית הקרח כדי להפסיק לבשל, ולאחר מכן לנקז יבש לטפוח.
להעביר צלחת הגשה גדולה העליון עם כדורי גבינת עיזים. הניחו בצד כמה עלי ארוגולה כקישוט. פחות או יותר לחתוך הנותרים ארוגולה. בבלנדר, לשלב ארוגולה קצוצה, שמן, שום מלח קמצוץ; להתמזג עד חלקה.
לטפטף קצת רוטב על אספרגוס וגבינה, לשים את השאר בקערה קטנה לעבור ליד השולחן.
מקשטים את הצלחת של אספרגוס עם כמה פרוסות צנון ארוגולה שמורות כקישוט.