אספרגוס עם ויניגרט סנטו
אספרגוס עם ויניגרט סנטו Vinaigrette עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 170 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא את וין סנטו, אספרגוס, חרדל דיז'ון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו Biscotti & Vin Santo, Vin Santo Zabaglione עם תפוז ואשכולית, ו ענבים בודדים ועוגות Vin Santo (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בסיר קטן מעל חום בינוני, להפחית את היין סנטו 1/3 כוס, על 10 דקות.
בקערה קטנה, לשלב את וין סנטו מופחת, מיץ לימון, חרדל, מלח ופלפל.
להקציף לשלב, לוודא החרדל הוא מומס לחלוטין. בזמן שטפטף באיטיות רסס בשמן הזית.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
תוסיף את האספרגוס. מבשלים עד רק מכרז, על 3 דקות.
להעביר את האספרגוס לקערה מלאה במי קרח ולתת מגניב, על 3 דקות.
הסר מהמים להתייבש עם מגבות נייר.
מניחים את עלי החסה על מגש ומגישים עם האספרגוס, ואז פרוסות ביצה קשה ושקדים קצוצים.
טפטוף המגש כולו עם ויניגרט.