אספרגוס עם עגבניות בלסמיות
אם יש לכם אספרגוס, שמן זית, גבינת עיזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: אספרגוס קלוי עם עגבניות בלסמיות, אספרגוס עם עגבניות בלסמיות וגבינת עיזים, ו פרמזן בלסמי קלוי אספרגוס ועגבניות.
הוראות
מבשלים אספרגוס במים רותחים 2 דקות או עד פריך במכרז.
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים עגבניות ושום; מבשלים 5 דקות. מערבבים בחומץ; לבשל 3 דקות. מערבבים במלח. מסדרים אספרגוס על מגש; העליון עם תערובת עגבניות.
וריאציה אגוז צימוקים ואורן: להשמיט עגבניות, שום, חומץ, גבינת עיזים. לבשל 1/3 כוס בצל אדום פרוס 2 כפות צנוברים בשמן במשך 4 דקות.
להוסיף 2 1/2 כפות מיץ תפוזים, 3 כפות צימוקים, ו 2 כפיות דבש; לבשל 2 דקות. מערבבים 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית קליפת תפוז. כפית על אספרגוס; מפזרים פלפל.