קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

אספרגוס עם צדפות, חמאה חומה ופרושוטו

אספרגוס עם צדפות, חמאה חומה ופרושוטו
אספרגוס עם צדפות, חמאה שחומה ופרושוטו עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים שלך. מתאים ל-4 ומחירו 1 מנות.95 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 4 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל של 147 קלוריות. גשו לסופר וקנו אספרגוס, פרושוטו, מיץ לימון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 46%. הציון הזה די טוב. נסו אספרגוס עם צדפות, חמאה חומה ופרושוטו, צדפות עם אגוזי לוז ויניגרט חמאה שחומה, ו צדפות ים צרובות עם רוטב צלפים חמאה שחום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים את האספרגוס ברוטב גדול-מחבת מים מומלחים רותחים עד שהם רכים, בערך 8 דקות. בעזרת מלקחיים מעבירים את האספרגוס למסננת ומשאירים את תבנית המים רותחת על הכיריים.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
ממיסים 1 כף מהחמאה במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את הפרושוטו ומבשלים על אש נמוכה עד שהם פריכים, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
4
מעבירים את הפרושוטו לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
5
ממיסים 2 כפות מהחמאה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את הצדפות, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש גבוהה בינונית עד להשחמה, כ -2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
7
מעבירים את הצדפות לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
8
מוסיפים את גרידת הלימון למחבת ומבשלים על אש בינונית עד להשחמה, בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מוסיפים את מיץ הלימון ומבשלים במשך 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
10
מוסיפים את הציר ומבשלים, מגרדים את תחתית המחבת, עד שהם מצטמצמים לזיגוג עשיר, כ -3 דקות. מערבבים פנימה את 1/2 כף החמאה הנותרת. מחזירים את הצדפות, יחד עם כל המיצים, למחבת ומבשלים על אש נמוכה עד שהם מחוממים.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מחזירים את האספרגוס למים המבעבעים לחימום. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל. בעזרת מלקחיים מעבירים את האספרגוס לפלטה גדולה וכף מעליו את הצדפות והרוטב. למעלה עם פרושוטו מטוגן ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פרושוטופרושוטו
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת