אספרגוס עם צדפות, חמאה חומה ופרושוטו
אספרגוס עם צדפות, חמאה שחומה ופרושוטו עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים שלך. מתאים ל-4 ומחירו 1 מנות.95 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 4 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל של 147 קלוריות. גשו לסופר וקנו אספרגוס, פרושוטו, מיץ לימון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 46%. הציון הזה די טוב. נסו אספרגוס עם צדפות, חמאה חומה ופרושוטו, צדפות עם אגוזי לוז ויניגרט חמאה שחומה, ו צדפות ים צרובות עם רוטב צלפים חמאה שחום (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את האספרגוס ברוטב גדול-מחבת מים מומלחים רותחים עד שהם רכים, בערך 8 דקות. בעזרת מלקחיים מעבירים את האספרגוס למסננת ומשאירים את תבנית המים רותחת על הכיריים.
ממיסים 1 כף מהחמאה במחבת גדולה.
מוסיפים את הפרושוטו ומבשלים על אש נמוכה עד שהם פריכים, כ -4 דקות.
מעבירים את הפרושוטו לצלחת.
ממיסים 2 כפות מהחמאה במחבת.
מוסיפים את הצדפות, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש גבוהה בינונית עד להשחמה, כ -2 דקות לכל צד.
מוסיפים את גרידת הלימון למחבת ומבשלים על אש בינונית עד להשחמה, בערך 1 דקה.
מוסיפים את מיץ הלימון ומבשלים במשך 10 שניות.
מוסיפים את הציר ומבשלים, מגרדים את תחתית המחבת, עד שהם מצטמצמים לזיגוג עשיר, כ -3 דקות. מערבבים פנימה את 1/2 כף החמאה הנותרת. מחזירים את הצדפות, יחד עם כל המיצים, למחבת ומבשלים על אש נמוכה עד שהם מחוממים.
מחזירים את האספרגוס למים המבעבעים לחימום. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל. בעזרת מלקחיים מעבירים את האספרגוס לפלטה גדולה וכף מעליו את הצדפות והרוטב. למעלה עם פרושוטו מטוגן ומגישים.