קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

אספרגוס עם צדפות, חמאה חומה ופרושוטו

אספרגוס עם צדפות, חמאה חומה ופרושוטו
אספרגוס עם צדפות, חמאה שחומה ופרושוטו עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים שלך. מתאים ל-4 ומחירו 1 מנות.95 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 4 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל של 147 קלוריות. גשו לסופר וקנו אספרגוס, פרושוטו, מיץ לימון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 46%. הציון הזה די טוב. נסו אספרגוס עם צדפות, חמאה חומה ופרושוטו, צדפות עם אגוזי לוז ויניגרט חמאה שחומה, ו צדפות ים צרובות עם רוטב צלפים חמאה שחום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים את האספרגוס ברוטב גדול-מחבת מים מומלחים רותחים עד שהם רכים, בערך 8 דקות. בעזרת מלקחיים מעבירים את האספרגוס למסננת ומשאירים את תבנית המים רותחת על הכיריים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
ממיסים 1 כף מהחמאה במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את הפרושוטו ומבשלים על אש נמוכה עד שהם פריכים, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
4
מעבירים את הפרושוטו לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
5
ממיסים 2 כפות מהחמאה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את הצדפות, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש גבוהה בינונית עד להשחמה, כ -2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
7
מעבירים את הצדפות לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
8
מוסיפים את גרידת הלימון למחבת ומבשלים על אש בינונית עד להשחמה, בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מוסיפים את מיץ הלימון ומבשלים במשך 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
10
מוסיפים את הציר ומבשלים, מגרדים את תחתית המחבת, עד שהם מצטמצמים לזיגוג עשיר, כ -3 דקות. מערבבים פנימה את 1/2 כף החמאה הנותרת. מחזירים את הצדפות, יחד עם כל המיצים, למחבת ומבשלים על אש נמוכה עד שהם מחוממים.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מחזירים את האספרגוס למים המבעבעים לחימום. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל. בעזרת מלקחיים מעבירים את האספרגוס לפלטה גדולה וכף מעליו את הצדפות והרוטב. למעלה עם פרושוטו מטוגן ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פרושוטופרושוטו
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת