אספרגוס-פסטה גבינת עיזים
אם יש לך קמח, גבינת עיזים, קליפת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 13% המנה הזאת די גרועה. נסו גבינת עיזים + פסטה + אספרגוס = יאם!, גבינת עיזים, לימון ופסטה אספרגוס, ו פסטה עם גבינת עיזים, לימון ואספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גדולה של מים מומלחים קלות לרתיחה מעל חום גבוה. לקלף את גבעולי האספרגוס לקצץ את הקצוות.
חותכים את הגבעולים לחתיכות 2 אינץ'. Blanch במים רותחים 3 דקות או עד ירוק בהיר וחד רך כאשר נבדק עם סכין קטנה. עם כפית מחוררת, להסיר את האספרגוס ולשטוף מתחת למים קרים כדי לעצור את הבישול.
מוסיפים את הספגטי למים הרותחים ומבשלים לפי הוראות התווית עד אל דנטה.
בינתיים, בסיר בינוני מעל חום בינוני גבוה, להמיס את החמאה. תערובת בקמח עם מקצף. מוסיפים את המרק ומבשלים 2 דקות, ערבוב כל הזמן, עד הרוטב מתעבה. תערובת בגבינת העז וקליפת הלימון.
לזרוק את הספגטי עם האספרגוס, רוטב וחצי הפרמזן.
מגישים עם שאר פרמזן ופלפל שחור טחון טרי.