קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות30
ציון בריאות1
מגזין

אספרגוס-פסטה גבינת עיזים

אספרגוס-פסטה גבינת עיזים
אם יש לך קמח, גבינת עיזים, קליפת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 13% המנה הזאת די גרועה. נסו גבינת עיזים + פסטה + אספרגוס = יאם!, גבינת עיזים, לימון ופסטה אספרגוס, ו פסטה עם גבינת עיזים, לימון ואספרגוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מחבת גדולה של מים מומלחים קלות לרתיחה מעל חום גבוה. לקלף את גבעולי האספרגוס לקצץ את הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
2
חותכים את הגבעולים לחתיכות 2 אינץ'. Blanch במים רותחים 3 דקות או עד ירוק בהיר וחד רך כאשר נבדק עם סכין קטנה. עם כפית מחוררת, להסיר את האספרגוס ולשטוף מתחת למים קרים כדי לעצור את הבישול.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הספגטי למים הרותחים ומבשלים לפי הוראות התווית עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
4
ניקוז.
5
בינתיים, בסיר בינוני מעל חום בינוני גבוה, להמיס את החמאה. תערובת בקמח עם מקצף. מוסיפים את המרק ומבשלים 2 דקות, ערבוב כל הזמן, עד הרוטב מתעבה. תערובת בגבינת העז וקליפת הלימון.
מרכיבים שתצטרך
6
לזרוק את הספגטי עם האספרגוס, רוטב וחצי הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
7
מגישים עם שאר פרמזן ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך