אספרגוס פסטה פרימוורה דורש על 25 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 12 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל 346 קלוריות. אם יש לכם עגבניות שזיפים, בזיליקום, לינגוויני וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 40%. ציון זה הוא מוצק. פסטה פרימוורה עם אספרגוס ונקניק, סלמון מעושן ופסטה אספרגוס פרימוורה, ו פסטה אספרגוס של הדוד ביל פרימוורה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
במחבת גדולה ממיסים חמאה עם שמן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים שום; מבשלים ומערבבים 3 דקות. מערבבים פנימה את האספרגוס. מכסים ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3
מוסיפים את הפטריות, חזיר, בזיליקום, אורגנו ורוזמרין. מכסים ומבשלים 5 דקות או עד שהאספרגוס פריך-רך, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 בצל אדום, קוביות קטנות
חרדל מוכן, אופציונלי
4
מערבבים פנימה את העגבניות, המלח והפלפל. מבשלים עוד 3 דקות או עד לחימום.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
5
בינתיים מבשלים לינגוויני לפי הוראות החבילה; מסננים ומניחים בקערה גדולה.
ניתן לשלב פסטה פרימברה עם קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. איל פלאג ' יו כשאנחנו רוקדים קיאנטי עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
איל פלאג ' יו כשאנחנו רוקדים קיאנטי
ניחוחות של דובדבנים שחורים בשלים, אלמוג, ארז וקומפוט תות. חומציות בהירה אחידה ומאוזנת מבחינה טקסטורית, פירות עסיסיים ותחושה משמחת ומתמשכת של הכרמים באיל פלאג ' יו. מושלם לשילוב עם מתכונים טוסקנים מסורתיים.תערובת: 90% סנג ' ובזה, 5% קנאיולו, 5% קולורינו