קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

אספרגוס פסטה פרימברה

אספרגוס פסטה פרימברה
אספרגוס פסטה פרימוורה דורש על 25 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 12 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל 346 קלוריות. אם יש לכם עגבניות שזיפים, בזיליקום, לינגוויני וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 40%. ציון זה הוא מוצק. פסטה פרימוורה עם אספרגוס ונקניק, סלמון מעושן ופסטה אספרגוס פרימוורה, ו פסטה אספרגוס של הדוד ביל פרימוורה דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
במחבת גדולה ממיסים חמאה עם שמן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
2
מוסיפים שום; מבשלים ומערבבים 3 דקות. מערבבים פנימה את האספרגוס. מכסים ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3
מוסיפים את הפטריות, חזיר, בזיליקום, אורגנו ורוזמרין. מכסים ומבשלים 5 דקות או עד שהאספרגוס פריך-רך, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
4
מערבבים פנימה את העגבניות, המלח והפלפל. מבשלים עוד 3 דקות או עד לחימום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
5
בינתיים מבשלים לינגוויני לפי הוראות החבילה; מסננים ומניחים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מוסיפים תערובת אספרגוס וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
7
מפזרים גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

ניתן לשלב פסטה פרימברה עם קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. איל פלאג ' יו כשאנחנו רוקדים קיאנטי עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
איל פלאג ' יו כשאנחנו רוקדים קיאנטי
איל פלאג ' יו כשאנחנו רוקדים קיאנטי
ניחוחות של דובדבנים שחורים בשלים, אלמוג, ארז וקומפוט תות. חומציות בהירה אחידה ומאוזנת מבחינה טקסטורית, פירות עסיסיים ותחושה משמחת ומתמשכת של הכרמים באיל פלאג ' יו. מושלם לשילוב עם מתכונים טוסקנים מסורתיים.תערובת: 90% סנג ' ובזה, 5% קנאיולו, 5% קולורינו