קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

אספרגוס פסטה פרימברה

אספרגוס פסטה פרימברה
אספרגוס פסטה פרימוורה דורש על 25 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 12 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל 346 קלוריות. אם יש לכם עגבניות שזיפים, בזיליקום, לינגוויני וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 40%. ציון זה הוא מוצק. פסטה פרימוורה עם אספרגוס ונקניק, סלמון מעושן ופסטה אספרגוס פרימוורה, ו פסטה אספרגוס של הדוד ביל פרימוורה דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
במחבת גדולה ממיסים חמאה עם שמן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים שום; מבשלים ומערבבים 3 דקות. מערבבים פנימה את האספרגוס. מכסים ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3
מוסיפים את הפטריות, חזיר, בזיליקום, אורגנו ורוזמרין. מכסים ומבשלים 5 דקות או עד שהאספרגוס פריך-רך, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
4
מערבבים פנימה את העגבניות, המלח והפלפל. מבשלים עוד 3 דקות או עד לחימום.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
5
בינתיים מבשלים לינגוויני לפי הוראות החבילה; מסננים ומניחים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיפים תערובת אספרגוס וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
7
מפזרים גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

ניתן לשלב פסטה פרימברה עם קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. איל פלאג ' יו כשאנחנו רוקדים קיאנטי עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
איל פלאג ' יו כשאנחנו רוקדים קיאנטי
איל פלאג ' יו כשאנחנו רוקדים קיאנטי
ניחוחות של דובדבנים שחורים בשלים, אלמוג, ארז וקומפוט תות. חומציות בהירה אחידה ומאוזנת מבחינה טקסטורית, פירות עסיסיים ותחושה משמחת ומתמשכת של הכרמים באיל פלאג ' יו. מושלם לשילוב עם מתכונים טוסקנים מסורתיים.תערובת: 90% סנג ' ובזה, 5% קנאיולו, 5% קולורינו