אספרגוס פסטה פרימברה
אספרגוס פסטה פרימוורה דורש על 25 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 12 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל 346 קלוריות. אם יש לכם עגבניות שזיפים, בזיליקום, לינגוויני וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 40%. ציון זה הוא מוצק. פסטה פרימוורה עם אספרגוס ונקניק, סלמון מעושן ופסטה אספרגוס פרימוורה, ו פסטה אספרגוס של הדוד ביל פרימוורה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
במחבת גדולה ממיסים חמאה עם שמן על אש בינונית.
מוסיפים שום; מבשלים ומערבבים 3 דקות. מערבבים פנימה את האספרגוס. מכסים ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים את הפטריות, חזיר, בזיליקום, אורגנו ורוזמרין. מכסים ומבשלים 5 דקות או עד שהאספרגוס פריך-רך, תוך ערבוב מדי פעם.
מערבבים פנימה את העגבניות, המלח והפלפל. מבשלים עוד 3 דקות או עד לחימום.
בינתיים מבשלים לינגוויני לפי הוראות החבילה; מסננים ומניחים בקערה גדולה.
מוסיפים תערובת אספרגוס וזורקים.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
ניתן לשלב פסטה פרימברה עם קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. איל פלאג ' יו כשאנחנו רוקדים קיאנטי עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![איל פלאג ' יו כשאנחנו רוקדים קיאנטי]()
איל פלאג ' יו כשאנחנו רוקדים קיאנטי
ניחוחות של דובדבנים שחורים בשלים, אלמוג, ארז וקומפוט תות. חומציות בהירה אחידה ומאוזנת מבחינה טקסטורית, פירות עסיסיים ותחושה משמחת ומתמשכת של הכרמים באיל פלאג ' יו. מושלם לשילוב עם מתכונים טוסקנים מסורתיים.תערובת: 90% סנג ' ובזה, 5% קנאיולו, 5% קולורינו