אספרגוס מקורר נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 352 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך אבקת שום, שמן צמחי, אגוזי פקאן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. נסו סלט אספרגוס צונן, אספרגוס שומשום צונן, ו סלט אספרגוס צונן (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר, לשלב את הסוכר החום, חומץ, רוטב סויה, שמן, מיץ לימון ואבקת שום. מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים, חשוף, במשך 5 דקות. להכניס למקרר עד שיתקרר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שום
סוכר חום
מיץ לימון
רוטב סויה
חומץ
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
בינתיים, במחבת גדולה, להביא 1/2 ב. של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
הוסף אספרגוס. להפחית את החום; לכסות ומבשלים במשך 3-5 דקות או עד פריך במכרז.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס
4
מסננים ושוטפים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
מים
5
מניחים אספרגוס בשקית פלסטיק resealable גדול; להוסיף מרינדה. לאטום את התיק ולהפוך מעיל; לקרר במשך 2 שעות או לילה, מפנה מדי פעם.