אספרגוס קלוי ופטריות פורטבלה עם רוטב חזרת
אם יש לכם אספרגוס, קורנפלור, פטריות פורטבלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור פסחא. עם כפית ציון 68% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: פטריות פורטבלה קלויות עם גבינה כחולה, פטריות פורטאבלה בלסמיות ותימין קלויים, ו קונכיות פסטה עם פטריות פורטבלה ורוטב בורסין.
הוראות
מניחים את האספרגוס והפטריות בתבנית אפייה גדולה ומשומנת ומפזרים 2 שיני שום. צולים, ערבוב כל 5 דקות, במשך 10-15 דקות, עד אספרגוס רק מתחיל חום.
מחממים את soymilk בסיר ומוסיפים את 1 כפית. שום, שמרים תזונתיים, מלח, חזרת, בזיליקום ופלפל. מבשל, ערבוב, עד שחין תערובת.
מוסיף את תערובת קורנפלור / מים, ומערבבים עד מעובה.
יוצקים מעל אספרגוס ופטריות כדי לשרת.