קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות50
מגזין

אספרגוס קלוי עם חומץ ריבס

אספרגוס קלוי עם חומץ ריבס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אספרגוס קלוי עם חומץ ריבס. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 98 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם יש לך אספרגוס, ריבס, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. וזה מרהיב. מתכונים דומים: קונפי ריבס ובצל עם חומץ בלסמי תות, אספרגוס עם חומץ שרי וגבינת מנצ'גו, ו סלט עם אספרגוס לבן וחומץ שרי ושמן זית.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
3
מסדרים את האספרגוס על תבנית אפייה, בשכבה אחת, וטפטוף עם 1 כף שמן זית. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומגלגלים את הגבעולים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
מעבירים את המחבת לתנור וצולים, מנערים את המחבת מספר פעמים כדי להפוך את האספרגוס, עד הטיפים משחימים ופריכים, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
בינתיים, לחמם את הנותרים 1 כף שמן בסיר על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד מתרכך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
7
מוסיפים את הריבס ומבשלים 2 עד 3 דקות נוספות. מערבבים בחומץ ומבשלים עד ריבס הוא שבור למטה אבל לא רגשני והטעמים חדורים, 10 עד 12 דקות. מסננים את התערובת דרך מסננת רשת עדינה לסיר קטן. מביאים את התערובת לרתיחה על אש בינונית-נמוכה ומבשלים עד עבה וסירופ, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
8
כדי לשרת, לארגן את האספרגוס על מגש גדול, טפטוף עם חומץ ריבס ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו