קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות50
מגזין

אספרגוס קלוי עם חומץ ריבס

אספרגוס קלוי עם חומץ ריבס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אספרגוס קלוי עם חומץ ריבס. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 98 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם יש לך אספרגוס, ריבס, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. וזה מרהיב. מתכונים דומים: קונפי ריבס ובצל עם חומץ בלסמי תות, אספרגוס עם חומץ שרי וגבינת מנצ'גו, ו סלט עם אספרגוס לבן וחומץ שרי ושמן זית.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מסדרים את האספרגוס על תבנית אפייה, בשכבה אחת, וטפטוף עם 1 כף שמן זית. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומגלגלים את הגבעולים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
מעבירים את המחבת לתנור וצולים, מנערים את המחבת מספר פעמים כדי להפוך את האספרגוס, עד הטיפים משחימים ופריכים, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
בינתיים, לחמם את הנותרים 1 כף שמן בסיר על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד מתרכך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
7
מוסיפים את הריבס ומבשלים 2 עד 3 דקות נוספות. מערבבים בחומץ ומבשלים עד ריבס הוא שבור למטה אבל לא רגשני והטעמים חדורים, 10 עד 12 דקות. מסננים את התערובת דרך מסננת רשת עדינה לסיר קטן. מביאים את התערובת לרתיחה על אש בינונית-נמוכה ומבשלים עד עבה וסירופ, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
8
כדי לשרת, לארגן את האספרגוס על מגש גדול, טפטוף עם חומץ ריבס ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו